nlc.hu
TV-sztárok

Baranyi László gyógyulása

Baranyi Lászlónak 600 ezer forintba kerül az őssejtterápia: „Idő kell, mire ki tudom gazdálkodni a nyugdíjamból”

A Família Kft. nagypapájának gyűjtenie kell még a kezelésére.

Baranyi László 2021-ben elkapta a koronavírust, ami miatt súlyos állapotban hetekig kórházban feküdt. A színésznek azóta bizonytalanabb lett a járása, és nehezebben is mozog. Mint mondja, 96 évesen is vágyik a gondtalan életre.

„Botot nem veszek a kezembe, ahhoz túl hiú vagyok, tolószékről pedig hallani sem akarok. Most, ha hosszabb távot sétálunk, a feleségembe kapaszkodom, de jó lenne, ha egyedül is képes lennék újra biztosan járni. A barátom ajánlotta az őssejtterápiát, az ő 78 éves édesanyján ugyanis sokat segített. Februárban, amikor megkapta, még tolószékben ült, de májusra olyannyira jól lett, hogy már a saját lábán utazott el a Kanári-szigetekre” – mesélte a Blikknek a művész, akinek még össze kell szednie a pénzt a kezelésre. 

Baranyi László (Fotó: Olajos Piroska)

Baranyi László (Fotó: Olajos Piroska)

„Egyrészt meg akarom várni, hogy a barátom édesanyjánál mennyire lesz tartós a hatás. Másrészt utánanéztünk, és a kezelés összesen hatszázezer forintba kerül. Ez azért nem kevés pénz, idő kell, mire ki tudom gazdálkodni a nyugdíjamból. Év elején szoktuk megkapni mindig a Família Kft. ismétléseiért járó jogdíjakat, remélem, az lesz akkora összeg, ami elég lehet a kezelésre. Ha mégsem, legfeljebb kérek baráti kölcsönt vagy veszek fel hitelt. Azt gondolom, ezért érdemes.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top