nlc.hu
Sztárok

Baranyi László egészségi állapota

„Érzem, hogy megy el az erőm. Épülök le” – fájdalmas vallomás a 95 éves Baranyi Lászlótól

A Família Kft. nagypapája legalább a százat szeretné megélni.

Baranyi László 95 évesen is tesz-vesz, amit csak tud, bár a tavalyi balesete óta nincs a legjobb állapotban. A válla azóta sem százszázalékos, a térde sem akar javulni, mert el van meszesedve, és bizonyos dolgokban érzi, hogy már nem olyan, mint régen. A Família Kft. sztárja azt mondja, ez már a kora miatt van.

Baranyi László,

A 100 évet mindenképpen szeretné megélni Baranyi László – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Érzem, hogy megy el az erőm, a vitalitásom, az agyam. Néha nem jutnak eszembe dolgok. Látom, hogy mit kéne mondani, de nem tudom kimondani. Nem jó. Épülök le” – vallotta be a Tények Pluszban a színész, hozzátéve mosolyogva: “Pedig, mondom, ha már itt tartok a finisben, akkor a százat szeretném megélni, mert akkor kapok 100 ezer forintot“.

A színész 93 évesen a koronavíruson is átesett. Akkor arról mesélt, hogy kórházban volt, és a gyógyulásához az is kellett, hogy elhiggye: képes rá. Akkor is és most is a legnagyobb támasza a felesége, Klára asszony, aki a nap 24 órájában mellette van. Mindkettejükben az erőt viszont az unokájuk, Kamilla tartja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top