Egészség

Mire van szükségünk az egészséges bélflóra fenntartásához?

A bélflóra fontos szerepet játszik a szervezet egészségének megőrzésében és az immunrendszer normál működésében. Az emberi bélflóra túlnyomórészt baktériumokból áll, több száz vagy akár több ezer különböző baktériumtörzs is megtalálható benne. A bélflórát alkotó baktériumok becsült tömege akár a 1,5kg-ot is elérheti! A bélflóra kialakulása már a születéskor elkezdődik, és körülbelül 2-3 éves korig tart. Összetétele egyénenként változó és egyedi, de meglehetősen stabil. Bizonyos külső tényezők, mint például a táplálkozás vagy bizonyos gyógyszeres kezelések, antibiotikumkúra hatással lehetnek a bélflóra egyensúlyára.

Mire van szükségünk az egészséges bélflóra fenntartásához?

Egyedi összetétel – 7 különböző tejsav-és bifidobaktérium

A baktériumok, mikroorgazmusok a beleink különböző pontjain élnek és hatásukban sok tekintetben különböznek egymástól. A LACTO SEVEN 7 különböző természetes, fagyasztva szárított, védelemmel ellátott baktériumtörzset tartalmaz: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum and Streptococcus thermophilus. Ezek a baktériumok főként a vastagbélben élnek,de egyes törzsek a vékonybélben is megtalálhatóak. A LACTO SEVEN a baktériumtörzsek mellett D-vitamint is tartalmaz, amely hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Mire van szükségünk az egészséges bélflóra fenntartásához?
A Lacto Seven tablettában a tejsav-és bifidobaktériumokat egy speciális BIO-Support™  technológiával borították be. Ez a védőréteg biztosítja a baktériumok túlélését a termék gyártása és tárolása során, illetve a gyomor savas közegén való áthaladás alatt. A védőréteg garantálja, hogy élő baktériumok jussanak el a bélbe. A belekben az élő baktériumok képesek a bél nyálkahártyájához tapadni és kolonizálni.

Mire van szükségünk az egészséges bélflóra fenntartásához?

A LACTO SEVEN szedése az egész család számára alkalmas. A tablettákat naponta vagy időszakosan is lehet szedni.

A LACTO SEVEN egyedi összetételű, mert:

  • 7 különböző tejsav-és bifidobaktériumtörzset tartalmaz.
  • A baktériumok egy speciális védőréteggel úgynevezett Bio-Support™ technológiával vannak ellátva.
  • A baktériumok élve jutnak el a belekbe.

Mire van szükségünk az egészséges bélflóra fenntartásához?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top