nlc.hu
Egészség

Zalatnay Cini énekhangja műhibától

Orvosi műhibától lett karcos Zalatnay Sarolta énekhangja

Titkáról vallott az érces hangú énekesnő. Egy orvos "tehet" mindenről.

Orvosi műhibának köszönheti érces énekhangját Zalatnay Saroltaírja a Bors. A 75 éves énekesnő elárulta a bulvárlapnak, hogy nem úgy sikerült a gyerekkori mandulaműtétje, mint ahogy tervezték. Ráadásul emiatt az akkori operaénekesnői tervei is meghiúsultak.

Zalatnay Sarolta,

Zalatnay Sarolta operaénekesnőnek készült, de a mandulaműtét után erről le kellett tennie – Fotó: Sajtószoba

Hatéves voltam, amikor egy mandulagyulladás miatt bekerültem a kórházba. (…) Kivették a mandulámat, (…) de egy csonk bennmaradt, ami miatt egyébként 33 éves koromban újból meg kellett operálni. Viszont az első beavatkozás után végérvényesen megváltozott a hangom” – mesélte Zalatnay Cini, aki azt is bevallotta, hogyan élte meg az orvosi műhibát, ami miatt kialakult az énekhangjának a jellegzetes karcossága. “Elveszítettem az addigi hangomat, de kaptam helyette egy másikat” – jelentette ki.

Zalatnay Sarolta amúgy a karrierje másodvirágzását éli: rengeteg fellépése van és az egyik legismertebb slágeréből készült feldolgozás már 2,8 milliós letöltésnél jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top