nlc.hu
Sztárok

Zalatnay Cini vallomása a társkeresésről

Férfiak tömege kezdett el újra udvarolni a 74 éves Zalatnay Cininek

Hízelgő számára a sok megkeresés.

Zalatnay Sarolta a karrierje másodvirágzását éli, hiszen rengeteg fellépése van és az egyik legismertebb slágeréből készült feldolgozás lassan másfél milliós letöltésnél jár. Ugyanakkor a magánéletében nem ennyire szerencsés – írja a Bors.

Zalatnay Cini

Zalatnay Cini a nagy szerelem helyett inkább olyan társra vágyik, akivel megértik és támogatják egymást – Fotó: Sajtószoba

„Mindenre számítottam, miután két hónappal ezelőtt megjelent a DR BRS-sel közösen újragondolt Várlak még című dalom, de arra nem, hogy férfiak tömege kezd el nekem újra udvarolni. Bevallom, hízelgő a sok megkeresés, de közben azt vettem észre, hogy már nem azt érzem a soraikat olvasva, mint korábban” – árulta el a bulvárlapnak az énekesnő, aki belátta, már nem a nagy tűz hiányzik az életéből.

„Sokkal többre értékelnék egy olyan férfit magam mellett, aki egy barátra, egy szövetségesre, egy társra vágyik és ezeket látja meg bennem. (…) 74 évesen egy kapcsolatba nem is kellenek a nagy lángolások és a mindent elsöprő érzelmek. Ezeknél mind fontosabb a nyugalom, a megértés, a támasz és a feltétlen elfogadás. (…) Azt a férfit, barátot keresem, aki fogja majd a kezem a végóráimon, vagy aki azt szeretné, ha én állnék ott mellette a búcsú perceiben” – vallotta be Zalatnay Cini.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top