nlc.hu
Egészség

Az egészséges kapcsolat érdekében 90 perccel a párunk előtt menjünk el lefeküdni

Megmentheti a kapcsolatunkat, ha 90 perccel a párunk előtt fekszünk le

Egy cég által végzett kutatás szerint akár meg is mentheti a kapcsolatunkat, ha kellőképpen kipihentek vagyunk. Egy szakértő azt javasolja, hogy 90 perccel a párunk előtt menjünk el lefeküdni.

Az alvás kulcsfontosságú szerepet játszik az ember egészségét tekintve, ami a párkapcsolatokra vonatkozik, ugyanis az egészséges 8 óra alvástól a párkapcsolatok is javulni fognak. 

A Dreams szakértői azt tanácsolják a pároknak, hogy ne egyszerre, hanem 90 perces eltéréssel menjenek el aludni – írja a Metro

A cég által végzett kutatás kimutatta, hogy a 15 ezer brit részvételével végzett alváskutatás eredménye alapján a válaszadók 55 százaléka szerint a partnerük horkolása a legbosszantóbb az együtt alvás során. 

A stressz és az alváshiány jelentős hatással lehet a párokra és az otthoni életükre

– mondta Sammy Margo, a Dreams alvásszakértője.

Egy nő éppen az ágyban próbál pihenni

Fotó: Pexels/Andrea Piacquadio)

Hozzátette, hogy az emberek hajlamosabbak lehetnek a vitákra, ha fáradtabbak vagy stresszesebbek, ami nagyban befolyásolja a kapcsolat minőségét, így a probléma kezelésére az alvás a megoldás. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top