nlc.hu
Egészség

A gyerekei előtt csapott bele a villám, mai napig érzi, ha vihar közeleg

A gyerekei előtt csapott bele a villám az édesanyába

Egy hatgyermekes édesanyába a gyerekei előtt csapott bele egy villám. Elmondása alapján a tragédia után a mai napig megérzi, ha vihar közeleg.

Kimberly Krone 2009-ben a texasi Forney-ban lévő otthonában volt, és a konyhát rendezgette a reggeli után. A nap teljesen átlagosan indult, azonban nem sokkal később teljesen megváltozott a nő élete – írta meg a LadBible. Éppen egy nagy serpenyőt tartott a kezében, amikor két hatalmas hangot hallott és a villám belecsapott a helyiségbe. 

Villámok láthatóak a nagy viharban

Fotó: Pexels

A hatgyermekes anyuka éppen a gyerekei előtt állt, amikor a villám belecsapott a konyha tetején lévő lámpán keresztül a serpenyőbe, majd egyenesen a mellkasába.

Emlékszem a fájdalomra, emlékszem az égő szagra. Úgy éreztem, hogy égek, és csak arra tudtam gondolni, hogy bárcsak véget érne ez az érzés

– mondta.

Kimberly kisfia, Tristan hívta fel a 911-et, hogy segítséget kérjen. A kétségbeesett fiú annyit mondott a diszpécsernek, hogy a házukba egy villám csapott bele, és az édesanyjának nagy fájdalmai vannak. A fiú könyörgött a telefonban, hogy mentsék meg az anyukáját. 

Nem sokkal később egy újabb villám csapott be a házba és a számítógép is felrobbant, azonban szerencsére a gyerekeknek nem esett bajuk. 

A bejelentés után 16 perccel megérkeztek a mentők és kórházba szállították az édesanyát, akinek rohamai voltak, illetve a központi idegrendszere is leállt egy időre. 

Kimberly évekkel később nyilatkozott az ABC Newsnak a tragédiáról és elmondta, hogy még mindig vannak fájdalmai, továbbá megérzi, ha újabb vihar következik.

A mellkasom nagyon összeszorul, amikor a vihar közeledik, különösen akkor, ha már nagyon közel van

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top