nlc.hu
Egészség

Tóth Nikolett balerina kezelésére gyűjtenek

Gyűjtést szerveznek a terézvárosi házomláskor megsérült balerinának

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad felújítja az ExperiDance Fergeteges című előadását,amelyben súlyos balesete előtt Tóth Nikolett, a Jókai utcai házomlás során megsérült balerina is játszott.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad, ahol súlyos balesete előtt Tóth Nikolett, a Jókai utcai házomlásban megsérült balerina is játszott, gyűjtésbe kezd: felújítja az ExperiDance Fergeteges című előadását, amiben Tóth annak idején Sissi szerepét táncolta. A jegybevétel egy részét a balerinának adják. A darabot augusztus 4-én mutatják be – írja a Blikk.

A Margitsziget Színház vezetője,

Bán Teodóra kereste fel a balerinát azzal az ötlettel,

hogy az eredeti kreatívval, a táncművésznő arcával kellene elindítani a produkcióról szóló kommunikációt, amibe Tóth Nikolett bele is egyezett. Minden eladott jegy árából 1500 forinttal támogatják a táncművész megsegítésére létrehozott alapítványt.

Közvetlenül adakozni is lehet majd

az előadás helyszínén kihelyezett gyűjtőpontokon. Ezalatt a borzasztóan nehéz és megterhelő időszak alatt nagyon sok erőt ad és mélyen meghat, hogy nemcsak a nagyszerű barátaim, de

sok hihetetlenül nagylelkű és szerető ember próbál nekem segíteni,

támogatni, ki ahogy tud, a felépülésem során. Mindez még több erőt ad a gyógyulásomba vetett hitemhez – írta Tóth Nikolett a kezdeményezés kapcsán. A fiatal lány előtt most lehetőség nyílik egy új és korszerű, ám valószínűleg hosszan elhúzódó rehabilitációs kezelés indítására, ami nem lesz olcsó.

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top