nlc.hu
Egészség

Meghan Markle stresszoldó tapaszban

Csuklójával üzent Meghan Markle a királyi családnak

Ha hiszünk a „szakértőknek”, akkor az a helyzet, hogy Meghan Markle-nek a királyi család miatt stresszes az élete.

Felesleges tagadnia, hogy Katalin hercegné és sógornője rendszeresen üzenget egymásnak ékszerekkel és ruhákkal. Harry herceg amerikai feleségének egyik kedvenc cipőmárkája például az Aquazzura. A márka egyik legkeresettebb darabját viselte akkor is, amikor bejelentették eljegyzésüket 2017-ben. Katalin hercegné pedig a koronázást megelőző hivatalos ebéden egy fekete Aquazurra tűsarkút választott, amelyet korábban nem láthattunk a lábán. Divatszakértők szerint Katalin ezzel azt üzenete Meghan számára, hogy ő még mindig ott van és képviseli a családot, ellentétben vele.

Most Meghan, akit manapság a Dior hercegnőjeként is emlegetnek, egy olyan kiegészített tett a csuklójára, amit eddig nem viselt. Harry herceg nejét a Montecitóban található villájuk közelében fotózták le. A Page Six beszámolója szerint a hőség ellenére Meghan egy fehér farmert, egy világosbarna 550 ezer forintot érő Max Mara kabátot és egy Hermès kendőt viselt, a szettjét pedig egy Goyard táskával dobta fel. De a különlegességet a kezén kellett keresni.

MEghan MArkle

A csuklóját érdemes figyelni (Fotó: Profimedia)

Meghan ugyanis a NuCalm stresszoldó, elalvást segítő, csuklóra ragaszható lemezkét viselte. A hercegné ezek szerint hisz az ilyen dolgokban. A tapasz ára kb. 27 ezer forint, de csak egyszer használható.

A mindent megmagyarázó „szakértők” szerint ezzel a királyi családnak üzent, méghozzá azt, hogy túlságosan stresszessé teszik az életét…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top