nlc.hu
Trend

Meghan Markle mégis megjelent Londonban: ikonikus cipővel üzent sógornőjének Katalin hercegné

Meghan Markle mégis megjelent Londonban: ikonikus cipővel üzent sógornőjének Katalin hercegné

Nemcsak a divatvilág, de a királyi család rajongói is árgus szemekkel figyelik, hogy milyen darabokat választ a koronázásra és az azt követő rendezvényekre Katalin hercegné. Bármi is fog történni ruhafronton Londonban, az biztos, hogy az első választás szokatlanul bátor. Mutatjuk, hogy miért. Az biztos, hogy Meghan Markle bármennyire is próbált, nem marad távol a koronázástól.

Harry herceg amerikai felesége egyik kedvenc cipőmárkája az Aquazzura; a márka egyik legkeresettebb darabjában jelentették be eljegyzésüket 2017. novemberében, és azóta is számtalan alkalommal választott lábbelit az olasz divatház kínálatából. (Sőt az egyik legnagyobb internetes áruház is így hivatkozik a cipőre.)

Most valaki egészen más is rátalált az ikonikus fazonra, Katalin hercegné ugyanis a koronázást megelőző hivatalos ebéden egy fekete Aquazurra tűsarkút választott, amelyet korábban nem láthattunk a lábán.

Katalin hercegné ruhája

Katalin cipőjével, ruhájával és még az ékszerével is üzenni akart (fotó: Profimedia, nlc)

Nem először üzen Katalin a ruházatával

Hogy régóta pihent-e a gardróbjában nem tudjuk, de az biztos, hogy jelentős üzenetet hordoz magában. A királyi család tagjai nem formálhatnak nyilvánosan véleményt, ezért nyúlnak gyakran ahhoz a trükkhöz, hogy a ruházatukkal üzennek a rajongóknak. Nem ez az első eset, hogy a Wales-i hercegné így tesz: néhány hónappal korábban, egy Zara fülbevalónak volt többletjelentése, amelyet a BAFTA gálán viselt, a pletykák szerint ugyanis Meghan az esküvője előtt a legszűkebb baráti körének tartott egy Farewell Zara party-t, utalva arra, hogy az új házasságnak köszönhetően végleg búcsút mond a fast fashion boltok kínálatának. Elegáns.

Hogy pontosan mit jelent a fehér Jenny Packham ruha mellé választott tűsarkú, sosem fogjuk megtudni, de az biztos, hogy egységet és bátorságot sugall az Amerikában maradt távoli rokonnak. Mint ahogy az előbb említett ruha is, amelynek teljesen fekete változatát akkor viselte Katalin, amikor Vilmossal, Harry-vel és Meghan-nel megnézték a királynő emlékére elhelyezett virágokat.

További érdekesség, hogy Katalin ezúttal nem Zara fülbevalót, hanem a néhai királynő, II. Erzsébet egyik gyöngyfülbevalóját választotta. Ezek után izgatottan várjuk, hogy mit visel majd a következő napokban Anglia kedvence.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top