nlc.hu
Trend

Katalin hercegné szettje a dél-koreai elnök fogadásán

Olyat láttunk Katalin hercegnétől, amit még sosem!

Katalin hercegné még sosem vett fel ennyire rövidet.

III. Károly király és Kamilla királyné mellett Vilmos herceg és Katalin hercegné is köszöntötte a Nagy-Britanniába látogató koreai elnököt, Jun Szogjolt és feleségét, Kim Gonhit a londoni Horse Guards Parade-n – írja a Daily Mail.

Vilmos és Katalin már reggel felkereste magas rangú vendégeiket

londoni szállodájukban, ahonnan együtt hajtattak a Horse Guards Parade ünnepélyes fogadására, a király és a királynő színe elé. III. Károly és Kamilla dél körül érkezett a királyi pavilonba, ahol üdvözölték Rishi Sunak miniszterelnököt és kormányának több tagját. Kamilla kék színű Anna Valentine ruhát és kabátot, Philip Treacy tollas kalapot viselt, Mária királynő zafírjával és gyémánt brossával.

 

Katalin egy háromezer font értékű Catherine Walker pelerint

és hozzáillő Jane Taylor kalapot vett fel, Diana hercegnő zafír-gyémánt fülbevalójával és egy Gianvito Rossi cipővel – kizárólag vöröset. A dél-koreai elnök üdvözlésére felsorakozó skót gárdát amúgy nemrég Dél-Koreába vezényelték, ahol helyi erőket képeztek ki.

Megnézem
Összes kép (3)

Ahogy arról korábban itt írtunk bővebben, a wales-i hercegné öltözködése rengeteget finomodott, mióta Vilmos herceg felesége és a királyi család dolgozó tagja. Drasztikus stílusváltáson mondjuk így sem esett át, már csak azért sem, mert az öltözködése az esküvőjét megelőzően is példaértékű volt, ám az évek során azért lett pár holmi, amit szép apránként száműzött a gardróbjából: így például a rövid és szűk blézereket, és az élénk színű, testre simuló nadrágokat is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top