nlc.hu
Trend

Ennyit költött az öltözködésére Katalin hercegné 2023-ban

Ennyit költött az öltözködésére tavaly Katalin hercegné

Kiszámolták, mennyi az annyi.

Katalin hercegnéről köztudott, hogy ruhatárának darabjait jellemzően többször is viseli és a luxusholmik mellett rendszeresen hordja fast fashion márkák termékeit is. Gardróbját azonban így is jó néhány értékes holmival bővítette a tavalyi évben is: a Daily Mail számítása szerint egészen pontosan 162,040 angol font, vagyis közel 70 millió forintnak megfelelő összeg értékben viselt új ruhákat és kiegészítőket nyilvános megjelenésein 2023-ban. 

III. Károly, Kamilla királyné, Vilmos herceg és Katalin hercegné

III. Károly, Kamilla királyné, Vilmos herceg és Katalin hercegné a brit uralkodó hivatalos koronázási fotóján (Fotó: Profimedia)

A legértékesebb tavalyi outfitje az az összeállítás volt, melyben III. Károly hivatalos koronázási fotóján látható: a fehér Alexander McQueen ruha és a Jess Collett által tervezett fejdísz összértéke közelítőleg 35 000 font (nagyjából 15 millió forint) lehetett. 

A tavalyi költése alulmúlta az egy évvel korábbit, ugyanis 2022-ben 176 000 font (75 millió forint) értékben viselt új darabokat. A legszerényebb éve ilyen szempontból pedig 2021 volt, amikor 48 845 fontot (20 millió forintot) költött az öltözködésére.

A hercegné hivatalos megjelenésein viselt darabjait egyébként a királyi udvar költségvetéséből fedezik. Azt azonban nem tudni pontosan, hogy mindig teljes árat fizet-e a ruhákért és kiegészítőkért, vagy esetleg kedvezményeket kap, hiszen rendkívül jelentős reklámértékkel bír, ha viseli egy-egy divatmárka darabjait. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top