nlc.hu
Trend

Öltözz úgy, mint Katalin hercegné

Öltözz úgy, mint a hírességek! Ismert emberek ruhakölteményeit másoltuk le

Kis kreativitás és neked is lehet olyan ruhatárad, mint az ismert embereknek. Mindegy hogy laza, klasszikus, vagy ünnepi szettre vágysz, most az összesre hoztunk elérhető alternatívát!

A ruhákat az F&F idei téli kollekciójából válogattuk össze!

Elegáns

A fehér és a fekete ideális választás télen. Katalin hercegné is előszeretettel nyúl ehhez a kombinációhoz a hűvösebb hónapokban. Mi most erre a Victoria Beckham ruhára, hoztunk egy alternatívát, ami ugyanúgy kiemeli a kacsú derekat, és magasabb nyakrésszel bír. Ha ódzkodunk a ruháktól, akkor egy A vonalú midiszoknyával, és egy színben passzoló bodyval szinte ugyanezt a hatást érhetjük el. Ilyenkor már ne kombináljuk a szettet színes csizmával, vagy harisnyával. A legideálisabb a klasszikus fekete!

Katalin hercegné bézs ruhákban.

(fotó: Profimedia); Ruhák F&F

Casual, vagy hétköznapi

A teddy coat egyik nagy előnye, hogy meleg, a másik pedig az, hogy különböző hosszúságban is megtalálhatjuk. Elsőként ezt a sötétebb és rövidebb verziót nézzük meg, amit Nicky Hiltonon is látunk. Igazi téli, utcai viselet ez, amit egyszerűen elérhetünk egy fekete, skinny, normál derekú farmerral, egy fekete pulóverrel – mi egy ünnepibb csillogó fazont választottunk -, és az elmaradhatatlan teddy coatot. Az összhatás akkor az igazi, ha a kabáttal egyforma árnyalatú csizmát húzunk mellé.

Nicky Hilton

Nicky Hilton (fotó: Profimedia); Ruhák F&F

Klasszikus

Ha egy olyan ruhát keresünk, amit a Diótörő előadásra, a céges karácsonyi bulira, vagy akár a családi összejövetelre is felvehetünk – mivel mindenhol megállja a helyét – , akkor az ingruhával nem nyúlhatunk mellé! A harang, vagy hagyma fazonú alsóval rendelkező ruha igazi ünnepi megjelenést kölcsönöz, a csipkés anyag pedig úgy koronázza meg a ruhát, mint a csúcsdísz a karácsonyfát. Ha ingruhát viselünk, mindig használjuk a megkötőt, vagy egy övet!

Meghan Markle

Meghan Markle (fotó: Profimedia); Ruhák F&F

Kényelmes

Elsőre azt gondolhatnánk, hogy Jennifer Garner szettjének másolatát, csak nyáron lehet viselni. Bebizonyítjuk, hogy ez tévedés! Egy vastagabb, elől felsliccelt, midi farmerszoknya remekül áll egy lazább, de hosszúszárú csizmával. Hozzá egy csíkos bodyt választottuk, amihez világosabb teddy coat, és sötét bőrdzseki is remekül illik!

Jennifer Garner

Jennifer Garner (fotó: Profimedia); Ruhák F&F

Sportos

Imádjuk Hailey Bieber sportos és laza szettjét. Mindannyiunknak vannak olyan napjai, amikor még egy farmer-pulcsi kombóhoz sincs kedvünk, ha lemegyünk a boltba. Ilyenkor siet a segítségünkre egy melegítőruha. Mi most Hailey zöld tréningruháját, és a már említett teddy kabátját másoltuk le. A sneaker alap, a sapka viszont szabadon választható.

Hailey Bieber

Hailey Bieber (fotó: Profimedia); Ruhák F&F

Ünnepi

A december, a január és a február az ünnepekről és a rendezvényekről szól. Ott a karácsony, a szilveszter, majd pedig a farsang. Kell tehát legalább egy ünnepi ruha, amiben beragyoghatjuk a termet. Bár télen a fehér, a fekete és barnás árnyalatok dominálnak a ruhákban, ez a pink, derékban karcsúsított selyemruha eleganciát és ragyogást kölcsönöz majd a viselőjének. Jól tudja ezt Katalin hercegné is, aki szereti ezt az árnyalatot.

Katalin hercegné

Katalin hercegné (fotó: Profimedia); Ruhák F&F

Laza

Elsa Hosk svéd modell szettje következik, ami ideális a hétköznapokra. Nem kell hozzá több, mint egy világosabb árnyalatú farmer, egy világos és nagyon puha pulóver, na meg egy hozzá színben illő teddy coat. Ha a bőszárú farmereket részesítjük előnyben, akkor mindenképpen magassarkú csizmát viseljünk hozzá!

Elsa Hosk

Elsa Hosk (fotó: Profimedia); Ruhák F&F

Fiatalos

Az oversize pulóverekkel, vagy pulóverruhákkal nem lehet mellélőni. Kendall Jenner szettjét alkattól függetlenül bátran le lehet másolni. Mi szinte megszólalásig hasonlító garbós oversize kötött pulóverruhát találtunk az F&F kínálatában, ha pedig nem szeretnénk harisnyát és magasszárú csizmát viselni mellé, akkor egy nude, bőrhatású nadrággal is összeállíthatjuk a szettet.

Kendall Jenner

Kendall Jenner. Ruhák F&F (fotó: Profimedia)

A termékek elérhetősége és a választék áruházanként változó és eltérő lehet.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top