Shine

Igen, ezt az öltözködési szokást tényleg elleshetnénk Meghan hercegnétől

A hétköznapok Jolly Jokere egy ilyen szett: elegáns, nőies, kényelmes. És most már extrán divatos is.

Meghan hercegné befolyása a divatra elvitathatatlan, nem egy alkalommal rabolták már le adott márkák árukészletetét, mert a hercegné tőlük választott öltözéket, néhány brand pedig egyenesen neki köszönheti világhírnevét is. 2019. legbefolyásosabb divatinfluencerének azonban sokkal szélesebb körben is befolyása van az öltözködésre, mint hogy a felső tízezer tagjait terelgeti egyik luxusmárkától a másikig.

Mint kiderült, már maga egy ruhatípus is jelentős népszerűségugrást könyvelhet el, csupán azért, mert Meghan hercegnének az az egyik kedvenc öltözéke. Így történt ez az ingruhákkal, melyek iránt a Lyst.com adatai szerint 45%-kal többen érdeklődtek, miután javarészt ezekben turnézta végig a hercegné Dél-Afrikát.

Meghan hercegne ingruhaban

Meghan hercegné egy kedvenc ruhatípusa az ingruha. (Fotók: Pool/Samir Hussein/WireImage)

Választását tökéletesen meg tudjuk érteni, hiszen ez a fazon mini, midi és maxiruhaként is nagyon mutatós. Igazi irodai alapdarab, de casual eseményekre is tökéletes. Viselhetjük tűsarkúval vagy balerinával, készülhet farmerből vagy lenge vászonból, és bár Meghan hercegné az egyszínű változatokat preferálja, számos mintás darab közül is válogathatunk. Az ingruhák ugyanis egyáltalán nem luxusdarabok, jó minőségű, mutatós ruhákat bármelyik fast fashion boltban levadászhatunk – mutatunk is rá néhány példát.

Megnézem
Összes kép (6)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top