nlc.hu
Trend

Katalin hercegné csizmája

Katalin hercegné erre a kényelmes lábbelire cserélte a tűsarkút

A lábbeli, melyet a walesi hercegné is előszeretettel visel mostanában, az idei őszi-téli szezon egyik legnagyobb divatja.

Bár Katalin hercegnének az esetek többségében tetőtől talpig elegáns öltözékben kell megjelennie, akadnak olyan események, amikor ő is megengedhet magának némi lazaságot. Például azt, hogy tűsarkú cipő helyett kényelmes lábbelit húzzon. Az utóbbi időben több ilyen jelenése is volt: a walesi hercegné ezek alkalmával mindig egy pár sötétbarna chelsea csizmát viselt. 

Katalin hercegné

Katalin hercegné többször is viselte mostanában a chelsea csizmát (Fotók: Profimedia)

Az ilyen típusú lábbelik egyébként már jó ideje nagy kedvencei, előző ősszel és télen is többször láthattunk rajta különféle chelsea csizmákat. A stílus ebben is a szezonban is ott van a legmeghatározóbb cipőtrendek között, a boltokban jelenleg bőségzavarban válogathatunk a Katalin hercegnééhez hasonló bokacsizmák közül, barna és fekete színekben egyaránt. Az alábbi galériában megnézheted a kedvenc modelljeinket az aktuális kollekciókból:

Chelsea csizmák
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top