nlc.hu
Trend

Katalin hercegné luxusórája

Ez a luxusóra Katalin hercegné kedvence

Bár az óra milliókat ér, azonban mégsem elsősorban emiatt olyan értékes számára, hanem azért, akitől kapta.

Katalin hercegné nyilvános megjelenésein rendszeresen viseli a brit királyi család lenyűgöző ékszergyűjteményének darabjait, ezek pedig általában el is vonják a figyelmet a bal csuklójáról, melyen azonban közel egy évtizede egy ízléses luxusóra csillog. A Cartier Ballon Bleu karórát a hercegné a férjétől, Vilmos hercegtől kapta ajándékba 2014-ben, a harmadik házassági évfordulójukra. 

Katalin hercegné

Évek óta viseli az értékes órát (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A szóban forgó karórát jelenleg 2,5 millió forint körüli áron lehet megvásárolni. És bár kétségkívül ez is jelentős összeg, azonban az óra a maga kategóriájában „belépő szintű” darabnak számít, hiszen a Ballon Bleu kollekcióban találhatók ennél jóval drágább, akár 15-20 millió forintos modellek is. A hercegné húga, Pippa Middleton szintén egy Ballon Bleu karórát visel: ő egy árban a középmezőnybe sorolható, 18-karátos aranyból készült, gyémántokkal díszített modellt, melyért nagyjából 7 millió forintnak megfelelő összeget kérnek jelenleg. 

Katalin hercegné luxusórája

Férjétől kapta ajándékba (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Vilmos herceg vélhetőleg azért választotta neje számára ezt a küllemében és árában is visszafogottabb darabot, mivel el akarta kerülni a felesleges rongyrázás látszatát is. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top