nlc.hu
Trend

Pippa Middleton 2023-ban

Így él háromgyermekes anyaként Katalin hercegné húga, Pippa – fotók

Ritkán jelenik meg nyilvános eseményeken, a lesifotósok azonban néha lencsevégre kapják Katalin hercegné visszavonultan élő húgát, Pippa Middletont.
Pippa Middleton

Katalin hercegné húga, Pippa Middleton a hercegi pár esküvőjén került reflektorfénybe. Amikor az oltárhoz kísérte testvérét, számtalan fotó készült róla hátulról, annak köszöngetően pedig hosszú hónapokon át a szigetország fenékkirálynőjeként emlegették. Lesifotósok kísérték minden lépését, és közel akkora divatikon lett, mint a nővére. 

A ráirányuló, intenzív figyelem aztán idővel alábbhagyott, Pippa pedig azóta ha nem is teljesen civil, de a testvérénél jóval visszavonultabb életet él. 2017-ben kötött házasságot James Matthews pénzügyi szakemberrel, akivel azóta három közös gyermekük született: 2018-ban egy kisfiú, Arthur, 2021-ben egy kislány, Grace Elizabeth Jane, tavaly pedig még egy kislány, Rose Louise Victoria.

Pippa rendkívül ritkán mutatkozik hivatalos eseményeken, legutoljára III. Károly koronázásán jelent meg a nyilvánosság előtt. Az elmúlt években két könyve is megjelent, bár elsöprő sikert nem arattak. Manapság elsősorban a családjának él. Férjével és gyermekeivel tavaly költöztek egy 30 szobás házzal rendelkező, pazar vidéki birtokra Berkshire-be, mely csupán 40 percnyi autóútra található Katalin és Vilmos rezidenciájától, az Adelaide Cottage-től.

A felsorolt okokból viszonylag ritkán készülnek publikus fotók Pippáról, azonban a paparazzik olykor azért mégiscsak előrukkolnak néhánnyal. Az alábbi galériában megnézheted, hogyan fest manapság Pippa, aki idén szeptemberben töltötte be a 40. életévét:

Pippa Middleton
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top