nlc.hu
Sztárok

Megszületett Pippa Middleton harmadik gyereke

Megszületett Pippa Middleton harmadik gyereke

Pippa Middleton ugyanabban a kórházban hozta világra a harmadik gyerekét, ahol Katalin hercegné életet adott mindhárom gyermekének.
Pippa Middleton II. Erzsébet királynő platinajubileumi ünnepségének részeként megrendezett Platinum Party-n a Buckingham-palotában 2022. június 4-én

Megszületett Pippa Middleton és James Matthews harmadik gyereke, egy kislány – értesült a People. A lap úgy tudja, Katalin hercegné 38 éves húga már hetekkel ezelőtt világra hozta a babát.

A házaspárnak már van két gyereke: Arthur nevű kisfiuk 2018 októberében, Grace nevű kislányuk pedig 2021 márciusában született.

Pippa Middleton a londoni St. Mary’s Kórház Lindo Wing nevű részlegén hozta világra a kislányát, ugyanott, ahol Katalin hercegné életet adott mindhárom gyermekének.

Legutóbb II. Erzsébet platinajubileumi ünnepségén tűnt fel Pippa Middleton, egy ragyogó zöld ruhában pompázott, és akkor még szemmel láthatóan várandós volt. 

(Kiemelt kép: Chris Jackson / POOL / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top