nlc.hu
Trend

Katalin hercegné fogai

Így nézett ki Katalin hercegné a fogszabályozás előtt

Katalin hercegné fogsorát még a királyi esküvő előtti időszakban tették tökéletessé.

Katalin hercegné egyik védjegye széles, csodaszép mosolya. Makulátlan fogsorát azonban ő sem teljes mértékben a természetnek köszönheti. Ha összehasonlítjuk a kétezres évek közepe-vége felé készült fotóit a maiakkal, vagy akár azokkal, melyek már a királyi családba való beházasodását követően készültek róla, látható, hogy a fogsora, ha nem is drasztikus mértékben, de megváltozott.

Katalin hercegné 2006-ban és 2023-ban

Katalin hercegné 2006-ban és 2023-ban (Fotók: Getty Images)

Bár a fogsora eredetileg sem volt a legkevésbé sem csúnya, szembetűnő azonban, hogy a felső kettes foga kissé kijjebb és előrébb állt és így rövidebbnek tűnt a többinél, emellett az oldalsó fogai is kissé befelé dőltek, ami miatt a mosolya keskenyebbnek látszott. Sajtóértesülések szerint a királyi esküvőt megelőző időszakban ezért fogszabályzót viselt, mégpedig úgynevezett lingual típusút, melyet hátulról rögzítettek a fogívére, így az ebben az időszakban sem vehette észre senki, még a róla készült közeli fotókon sem.

A kezelést állítólag egy fogszabályozásra specializálódott francia szaktekintély, dr. Didier Fillion végezte el még 2010-2011 környékén, igaz, ezt ő maga sosem erősítette meg, bár nem is cáfolta.

Abban a témában nyilatkozó szakemberek is egyetértenek, hogy a cél Katalin esetében nem egy valószínűtlenül művi, úgynevezett hollywoodi mosoly kialakítása volt, hanem egy természetes, ám tökéletesen harmonikus fogsoré, amire a világ egyik legtöbbet fotózott embereként szüksége is van. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top