nlc.hu
Trend

Ünnepi szettek, hercegnői stílusban

Öltözz úgy ünnepekkor, mint egy hercegnő! – 4 pazar outfit karácsonyra

Az ünnepi öltözéked összeállításakor inspirálódj a divatikon hercegnők, hercegnék outfitjeiből! 

A holland trónörökös, Katalin Amália hercegnő, a brit Katalin hercegné, a svéd Zsófia hercegné, valamint Charlene monacói hercegné ünnepi hangulatú szettjeihez hasonló öltözékeket megfizethető márkák aktuális kollekcióinak darabjaiból is összeállíthatsz. Íme, négy lehetőség!

Mint Katalin Amália hercegnő

A karácsony klasszikus színe a piros, így egy Katalin Amália hercegnőéhez hasonló, szofisztikált stílusú, piros midiruha hibátlan választás az ünnepi összejövetelekre. Ez a derékban szűkített, lágy esésű anyagból készült, enyhén bővülő szoknyarésszel rendelkező szabás vékonyabb és kerekdedebb testalkathoz egyaránt előnyös fazon. A piros ruhához passzol az egyszerű fekete magas sarkú is, de még figyelemfelkeltőbb az összkép, ha a lábbeli is piros. Kiegészítőkből pedig válasszunk aranyfényű, de nem túlcifrázott darabokat!

Ünnepi szettek hercegnő stílusban

Ruha: Mohito, magas sarkú: Answear Lab, táska, nyaklánc, fülbevaló: Mango

Mint Katalin hercegné

Katalin hercegné monokróm outfitje a quiet luxury, azaz a csendes luxus irányzatot képviseli. A legkevésbé sem túlbonyolított, kényelmes összeállítás, ugyanakkor letisztultságában, összhatásában kellőképpen elegáns ahhoz, hogy ünnepi viseletként is megállja a helyét. Alapja a krémszínű, kötött pulóver-szoknya szett – de egy hasonló kötött egyberuha is lehet –, melyet a bézs tűsarkú és kistáska tesz sikkessé. Az öltözéknek hangulatában, tónusában is tökéletes kísérője egy gyöngyös ékszer, például egy ilyen fülbevaló. 

Ünnepi szettek hercegnő stílusban

Pulóver és szoknya: Reserved, táska, magas sarkú: Gino Rossi (CCC), fülbevaló: Mango

Mint Zsófia hercegné

Ha szívesebben viselsz nadrágot, nadrágkosztümöt, az ünnepre állítsd össze a szetted bársonyos, selymes fényű darabokból, hasonlóképp, ahogyan azt Zsófia hercegné is tette. A fekete, fényes topot és a szintén fekete bársonynadrágot bordó blézerrel kombinálva az összeállítás bár sötét tónusú, azonban mégsem komor. A táska és a tűsarkú alapdarabok, a fülbevaló viszont statement darab, melyen a blézer árnyalata is visszaköszön. 

Ünnepi szettek hercegnő stílusban

Blézer: Mohito, top: Reserved, nadrág, táska, fülbevaló: Zara, magas sarkú: Nine West (CCC)

Mint Charlene hercegné

Charlene hercegné öltözékének főszereplője a fényes, pezsgőszínű, pliszírozott szoknya. Ehhez hasonló darabokat, akár ebben, akár más, fémes árnyalatokban most szinte minden fast fashion márka ünnepi kollekciójában találhatunk. Egy ilyen látványos szoknyához pedig nincs szükség másra, mint basic darabokra, melyek jó eséllyel már ott lapulnak a szekrényben: egy sima fekete topra vagy garbóra, derékövre és magas sarkúra vagy csizmára. Mindemellett az ékszerezés is legyen inkább visszafogottan elegáns, árnyalatában a szoknyához illő.

Ünnepi szettek hercegnő stílusban

Garbó, szoknya, nyaklánc, öv: Zara, fülbevaló: Mango, csizma: Answear Lab

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top