nlc.hu
Trend

Katalin Amália hercegnő Carrie Bradshaw pillanata

Carrie Bradshaw cipőjében parádézott Katalin Amália hercegnő

Minden tekintet a 19 éves holland trónörökösre szegeződött a dán herceg hétvégi születésnapi ünnepségén. Volt is miért.

A hétvégén ünnepelték Koppenhágában Keresztély dán herceg 18. születésnapját, az európai királyi családok számos tagjának jelenlétében. Az eseményre lenyűgöző öltözékekben érkeztek az illusztris vendégek, aki azonban abszolút ellopta a show-t, az Vilmos Sándor holland király és Máxima királyné legidősebb lánya, Katalin Amália hercegnő volt.

A Holland Királyság 19 éves trónörököse egy szó szoros értelmében véve fejedelmi, királykék ruhát viselt a belga Essential Antwerp divatháztól, a fején pedig a holland zafír tiara ragyogott. A földig érő ruha alól csak egy-egy pillanatra villant ki a lábbelije, ami azonban nem is lehetett volna stílusosabb. A Manolo Blahnik márka kék szatén Hangisi tűsarkúját választotta ugyanis, vagyis azt a modellt, mely a Szex és New Yorknak köszönhetően vált ikonikussá. Mint emlékezetes, Mr. Big ezzel a cipővel kérte feleségül Carrie Bradshaw-t a Szex és New York 2008-as moziváltozatában, de a lábbeli felbukkant a sorozat tavaly indult folytatásában, az És egyszer csak...-ban is.

Katalin Amália hercegnő és Carrie Bradshaw a sorozatban

Katalin Amália hercegnő a születésnapon és Carrie Bradshaw a sorozatban (Fotók: Profimedia / Getty Images)

A Hangisi tűsarkút Manolo Blahnik 2008 tavaszán dobta piacra először, népszerűsége pedig az egekbe szökött a filmnek köszönhetően. A tervező utóbb úgy nyilatkozott, mindez nem volt tudatosan eltervezve, csupán a véletlen műve volt, de nagyon hálás azért, hogy így történt.

A modellt az azóta eltelt 15 évben mintegy száz különféle színben és anyagból, illetve hét sarokmagasságban gyártották, de készült belőle papucs és csizma változat is. A legfelkapottabb azonban a mai napig is az eredeti, királykék verzió, melyet jelenleg 432 300 forintos áron lehet megvásárolni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top