nlc.hu
Sztárok

Megfenyegették Katalin Amália orániai hercegnőt

Biztonsága érdekében kiköltözött amszterdami diáklakásából Katalin Amália hercegnő

Nem volt biztonságban, ezért kénytelen volt elhagyni a lakását.

A holland királyi család közlése szerint a 18 éves Katalin Amália hercegnőnek ki kellett költöznie Amszterdamban található diáklakásából a biztonságát veszélyeztető fenyegetések miatt – írja a Guardian

A holland trónörökös már nagyon várta az egyetemi éveit, de a fenyegetések miatt kénytelen volt elköltözni a lakásából, ezentúl pedig csak az óráira fog bejárni. Maxima királynő az ANP szerint azt mondja, a lánya alig tudja elhagyni a házat. „Ez súlyos következményekkel jár az életére nézve. Nem Amszterdamban él, és azt is jelenti, hogy nem igazán tud kimenni a szabadba” – mondta a holland királynő.

Katalin Amália orániai hercegnő

Fotó: Getty Images

Katalin Amália szeptemberben kezdte meg tanulmányait az Amszterdami Egyetemen, de a biztonsága érdekében vissza kellett költöznie a hágai Huis ten Bosch királyi palotába. „Nehezen viseli a következményeket. Nem élheti nyugodtan a diákéveit, mint a többiek… Nem jó dolog látni, hogy a gyermeked így él. Egyetemre járhat, de ennyi” – tette hozzá Maxima királynő. 

Arról, hogy pontosan milyen fenyegetéseket kapott a trónörökös, egyelőre számoltak be, csupán annyit mondtak, tartanak attól, hogy bűnözők célpontjává válhat. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top