nlc.hu
Trend

Carrie Bradshaw lakása az Airbnb-n

7000 forintért alhatsz Carrie Bradshaw lakásában

A szálláshoz többek között egy fotózás is jár Carrie Bradshaw ikonikus gardróbjában.

A Szex és New York folytatása, az And Just Like That közelgő bemutatójának alkalmából különleges élményben lehet része néhány rajongónak. Az Airbnb megépítette Carrie Bradshaw Upper East Side-i lakásának tökéletes másolatát, igaz, egy másik városnegyedben, Chelsea-ben. A lakást limitált ideig, mindössze két éjszakára bárki – aki elég gyors lesz a foglalásnál – kibérelheti, mindössze egy amerikai Cosmopolitan áráért, 23 dollárért, vagyis átszámítva nagyjából 7000 forintért. A lakást egyébként a történet szerint Carrie havi 700 dollárért bérelte, amit újságírói fizetésből a valóságban nem engedhetett volna meg magának.

Carrie Bradshaw lakása

Fotó: Profimedia

A szálláshoz egy komplett élménycsomag is tartozik: egy virtuális üdvözlet és körbevezetés Sarah Jessica Parker prezentálásában, egy  villásreggeli Chelsea-ben, illetve egy stylinggal egybekötött fotózás Carrie Bradshaw híres gardróbjában, ahol a vendégek többek között a legendás tütü másolatát és Manolo cipőket is felpróbálhatnak.

Carrie Bradshaw lakása
Megnézem
Összes kép (4)

Bár a lakásban egyetlen eredeti tárgy sem található meg a sorozatból, a dizájnerek nagyon odafigyeltek arra, hogy minden egyes replika hitelesen nézzen ki. Samantha Brown, aki stylistként működött közre a gardrób berendezésekor, elárulta, hogy az egyik legnehezebben beszerezhető holmi az Eiffel-tornyos táska másolata volt. Erre végül egy online aukción bukkant rá.

„Izgatottan várom, hogy közönségünk úgy élhesse át Carrie New York-ját, mint még soha. Szó szerint a cipőjében járhat, most először – fogalmazott Sarah Jessica Parker. – 23 éve, hogy először magamra öltöttem Carrie cipőit, és most te jössz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top