nlc.hu
Trend

Leonóra hercegnő öltözéke

Katalin hercegné kedvenc öltözékét viselte Leonóra hercegnő

A héten nagykorúvá vált spanyol trónörökös a letisztultan stílusos megjelenés mellett tette le a voksát, mely nagyon is ismerősnek tűnt.

A spanyol trón várományosa, Leonóra hercegnő október 31-én tölötte be a 18. életévét.  Nagykorúsága alkalmából a parlament alsóházának üléstermében tartott ünnepségen esküdött fel az alkotmányra. A ceremónián egy kifogástalan szabású, egyszerű, hófehér nadrágkosztümöt viselt a spanyol Sastreria Serna szabóságtól. 

A fehér kosztümöt nem véletlenül emlegetik egy ideje a „hercegnők uniformisaként”, hiszen többek között Katalin hercegné és Meghan Markle is előszeretettel visel ilyen öltözéket nyilvános megjelenésein. 

„A fehér az uralkodó tisztaságát és isteni mivoltát szimbolizálja – akit végül is Isten rendelt ki –,  ez a klasszikus színpszichológia” – magyarázta a HELLO! magazinnak Miranda Holder királyi stílusszakértő.

Leonóra, Katalin és Meghan

Leonóra, Katalin és Meghan a „hercegnők uniformisában” (Fotók: Getty Images)

Bethan Holt, a Daily Telegraph divatigazgatója és a Duchess of Cambridge: A Decade of Modern Royal Style című könyv szerzője korábban, Katalin hercegné vonatkozásában szintén nyilatkozott a fehér kosztüm szimbolikájáról: „Azt mutatja, hogy növekszik az önbizalma, és hajlandó több kockázatot vállalni, és olyasmit tenni, ami addig nem volt számára magától értetődő.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top