nlc.hu
Életmód

Leonóra, spanyol trónörökös udvarlója

A spanyol trónörökös elpirult, mikor meglátta az udvarlóját

Úgy tűnik, hogy szerelem van a levegőben. A 18 éves spanyol trónörökösről és egyik kadéttársáról, egyre cukibb videókat látni.

Ahogyan mi is megírtuk, három évig katonai kiképzésben részesül Leonóra spanyol trónörökös. A 18 éves hercegnőnek azért kell ezen a részt vennie, mert amikor királynő lesz, a fegyveres erők főparancsnokává is válik.  Október 6-án Leonóra az édesapja előtt letette az esküt. A király pedig nem is lehetett volna büszkébb a lányára. 

Mielőtt belépett volna a seregbe, Leonóráról azt írta a német Bunte magazin, hogy párja egy Gabriel nevű brazil és amerikai származású fiatalember, aki diáktársa volt abban a walesi iskolában, ahol 17 évesen érettségizett. Gabriel édesanyja sikeres reklámszakember, édesapja pedig befektetési bankárként dolgozik… Ám a friss videókból úgy tűnik, hogy Leonóra szívét valaki másnak sikerült meghódítania. 

Spanyol királyi család fogadáson

Letícia királyné és VI. Fülöp király és Leonóra katonatársai (az utolsó fiatalembert érdemes figyelni…) (fotó: Profimedia)

Történt ugyanis, hogy október 12-én Leonóra a szüleivel együtt részt vett a madridi katonai parádén, amelyet Kolumbusz-nap alkalmából tartanak. Az eseményre 2500 vendég érkezett, köztük a hercegnő kadéttársai is a Zaragozai Katonai Akadémiáról. És volt egy pillanat, amikor az egyik fiatalember odasétált a királyhoz és annak családjához, ekkor pedig VI. Fülöp és a felesége Letícia is a lányukra néztek, aki kissé elpirult a fiú miatt…

A TikTok népe pedig azonnal felkutatott egy másik videót, amely egy hónappal korábban készült, és amin az egyelőre ismeretlen fiatalember megigazítja Leonóra egyik hajtincsét.

@asturiasnorfia omg not shipping butt kind of Just look at them the Boy just so sweet with leonor ackk (ib me)😍💖💖💖#asturiasnorfia #blowthisup #fyp #foryoupage #leonordeborbon #ladyleonoralesso #fyp @TikTok #blowthisup ♬ original sound - ᴀᴍᴏʀᴇ༊

Az embernek akaratlanul is eszébe jut az, amikor a brit Margit hercegnő és Peter Townsend kapcsolatát úgy neszelték meg az újságírók – legalábbis A korona sorozat szerint -, hogy a hercegnő egy szöszt szedett le Peter zakójáról. Ez pedig akkoriban igencsak intim mozdulatnak számított. Hát, ritka az is, hogy egy fiú csakúgy odanyúljon egy lány fejéhez, hogy megigazítsa a haját…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top