nlc.hu
Egészség

Petefészekrákban halt meg, Instán jelentette be a saját halálhírét.

Saját halálát jelentette be Instáján a 38 éves anyuka

Casey McIntyre petefészekrákban szenvedett, november elején távozott el.

Casey McIntyre 38 éves, brooklyni édesanya csatát vesztett agresszív betegségével, a petefészekrák halálos kórjával szemben. Caseynek megadatott, hogy búcsúval távozzon el világunkból: Instagram-fiókján jelentette be saját halálát, szívszorító üzenettel vigasztalva meg szeretteit – írja a BoredPanda.

Saját halálát jelentette be Instáján a 38 éves anyuka

Miután november 12-én elhunyt petefészekrákban, Casey közösségi oldalát a lesújtó megjegyzéssel és pár családi fotóval frissítették.

Megjegyzés a barátaimnak: ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy meghaltam.

“Sajnos mind tudjuk, hogy ez bukó volt.”

“Kiújult a korábban diagnosztizált, negyedik stádiumú petefészekrákom.”

“Teljes szívemből szerettelek mindegyikőtöket, és azt is tudtam, ti mennyire szerettek engem.”

“Varázslatos volt az utolsó öt hónap otthon, amit a családommal és a barátaimmal töltöttem Virginiában, Rhode Islanden és New Yorkban.”

Casey férje, Gregory megjegyzést is írt a búcsúszöveghez:

Casey, ezt a bejegyzést olyan dolgokkal akartam befejezni, amik örömet jelentettek számára az életedben.

Megszakad a szívem, hogy soha nem fogod látni ezt a listát.

Benne lett volna a lányunk, Grace, a bálnák, a fagylalt, a barátaid, a tengerparti séták, az unokahúgod és az unokaöcséid, 10 könyv elolvasása egy hét nyaralás alatt, a szüleid és nővéred, az úszás vagy egy tökéletes marhasültes szenya.

Casey egy ifjúsági könyvkiadónál, a Razorbillnél dolgozott. Andrew-val 2015-ben házasodtak össze, majd 2019-ben harmadik stádiumú petefészekrákot diagnosztizáltak nála, miközben épp petesejt beültetésen esett át. 2020 januárjában egy műtét során eltávolították a teljes méhét, lépe egy részét, mája egy darabját, és tüdeje egy részét is. A rákkezeléssel párhuzamosan újabb – béranyás – petesejt beültetés történt, majd

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Andrew Rose Gregory (@arosegregory) által megosztott bejegyzés

 

Casey és Andrew 2022 áprilisában megölelhették Grace babájukat.

Casey búcsúztatóját december másodikára tervezik, addig a gyászolók névtelenül adományozhatnak a RIP Medical Debt jótékonysági szervezetnek. A számlára múlt péntekig több, mint 130 ezer dollár gyűlt össze.

A petefészekrák kialakulásának kockázata egy nőnél egy a 78-hoz, egy nő életében a petefészekrák miatti halálozás kockázata pedig egy a 108-hoz. A petefészekrák túlélési aránya sokkal alacsonyabb, mint más, a nőket érintő rákok esetében. További gond, hogy a petefészekrák esetén, más rákkal ellentétben nem lehetséges a korai diagnózis.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top