Egészség

Januárban gondolkodjuk nagyban!

Az ünnepek elmúltával szinte minden család megérzi a decemberi nagyobb kiadásokat. Az év első hónapjai ezért inkább a spórolás jegyében telnek. A nagyobb áruházláncok is felkészülnek erre az időszakra, ezért nagyobb leárazásokkal, akciókkal próbálnak segíteni a vásárlóknak abban, hogy alacsonyabb áron vásárolhassanak.

Januárban gondolkodjuk nagyban!
A Lidl, piacvezető bolthálózatként ebben is az élen jár.  Az év eleji időszakban ezért kiemelten figyel vásárlói igényeire, és kedvező ár-érték arányú kínálata mellett számos egyéb módon igyekszik támogatni a családokat abban, hogy a lehető legkedvezőbb áron intézhessék a bevásárlást.

Január a Lidlben- most többet kaphatunk a pénzünkért!

Még több extra akció és mennyiségi vásárláshoz kötött kedvezmény vár ránk a diszkontáruházban. Most tényleg érdemes nagyban gondolkodni, hiszen az év első hónapjában „XXL akció” és „Párban jobban megéri” akciókkal feltölthetjük az ünnepek alatt kiürült éléskamránkat.

Az „XXL akció” keretén belül az időszakos kínálatban szereplő nagy kiszerelésű XXL termékek kilogrammra vetített ára kedvezőbb, mint a normál kiszerelésű termékeké, ezért választásukkal pénzt spórolhatunk. Mégpedig nem is keveset, hiszen, ha az adott termék kisebb kiszerelésű verziójával számolunk, gyakorlatilag akár 50 százalékot ingyen kapunk meg az XXL kiszerelésben.
https://www.lidl.hu/c/xxl-ajanlataink/a10037214?channel=store&tabCode=Current_Sales_Week

A „Párban jobban megéri” akcióban pedig, minden második termék olcsóbban vásárolható meg. Az áruházlánc kínálatban hetente változó árucikkeket találhatunk, melyek esetében minden második termék megvásárlása esetén akár 70% kedvezményben is részesülhetünk.
https://www.lidl.hu/c/paros-ajanlataink/a10037567?channel=store&tabCode=Current_Sales_Week

Januárban gondolkodjuk nagyban!
Folytatódik a tavaly indított árcsökkentési program is, amelynek köszönhetően az elmúlt évben több, mint 600 termék ára mérséklődött. A Lidl továbbra is szeretné bővíteni azon árucikkek számát, amelyeket mérsékelt áron tudunk majd megvásárolni.

A méltán népszerű „Többet adunk!” akció kedvezményeire is számíthatunk. A Lidl továbbra is továbbadja a kedvezőbb beszerzési lehetőségekből fakadó és azon is túlmutató árelőnyét vásárlóinak. Ennek köszönhetően a vállalat a kötelezően előírt 15% helyett akár 50%-os kedvezményt is biztosít a vevőinek.
https://www.lidl.hu/c/csutortoki-akcioink/a10037566?channel=store&tabCode=Current_Sales_Week

Van már Lidl Plus applikációd? Akkor használd!

Lidl Plus app további 10-12 kedvezményre jogosító kupont, kaparós nyereménykártyákat és egyéb extra kedvezményeket kínál használóinak, valamint a diszkontlánc partnereinek extra ajánlatait is.
https://www.lidl.hu/c/a-lidl-plus-rol/s10014705?_ga=2.171211616.1756889197.1705421632-42527201.1678179912&_gac=1.249741746.1704379711.EAIaIQobChMI1evYrfzDgwMV4MO7CB0KFQvnEAEYASAAEgJNQfD_BwE

Januárban gondolkodjuk nagyban!
Tudtad, hogy a „Halpéntek” is folytatódik?

Minden pénteken friss haláru vár 15 százalék kedvezménnyel, de ha használod a Lidl Plus applikációt, a friss halhoz nem 15%, hanem 25% kedvezménnyel juthatsz hozzá! Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen a rendszeres halfogyasztás és a Lidl kínálatának köszönhetően alacsony áron juthatsz hozzá az édes- és sós vízi halakhoz és tenger gyümölcseihez.
https://www.lidl.hu/c/penteki-friss-hal-akcioink/a10037575?channel=store&tabCode=Current_Sales_Week

Még egy ötlet hétvégére! próbáld ki!

Szuper hétvégi akciók!
https://www.lidl.hu/c/szuper-hetvegi-akcioink/a10037576?channel=store&tabCode=Current_Sales_Week

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top