nlc.hu
Egészség

József, a vak masszőr élete

16 éve dolgozott masszőrként a vak József, kénytelen volt feladni a karrierjét

Nehéz anyagi helyzetbe került a vakvezető kutyájával.
masszőr

A vak Farkas József közel 16 éve dolgozik masszőrként. Az 52 éves férfinak – akinek 30 éve egy autóbalesetben leszakadt mindkét ideghártyája, és elvesztette a látását – a hivatása jelentette az élete értelmét, most azonban kénytelen abbahagyni. Mint a Bors írja, a Budapesten kialakult vendégköre nagyon sajnálja, hogy József felhagyott a masszírozással.

A vak masszőr arról is mesélt a lapnak, hogy nemrég úgy alakult az élete, hogy a fővárosból vissza kellett költöznie a szüleihez a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében lévő Szirmabesenyőre, ahol jelenleg nehéz körülmények között, kilencen élnek egy kétszobás házban. A kis faluban ugyan próbálta folytatni a masszőr munkáját, de be kellett látnia, hogy a környéken nincs igény a szolgáltatására. Nem tudja, hogy mihez kezdhet ezután a jelenleg anyagi gondokkal küzdő József. 

Szeretne visszaköltözni Budapestre, de ehhez egyelőre egy albérletet kell találnia a vakvezető kutyájával, ez pedig nem könnyű a számára.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top