Egyéb

Fresh: Szép nap – klipforgatás

Még nagyon friss a videoklip – hiszen alig egy hónapja forgatták - a Fresh legújabb slágeréhez, a Szép nap címû dalhoz, amely kislemez formájában már megjelent (Record Express).

A történet Wiki, Andi és Ági egy napjáról szól, amint egy nyitott sportkocsiban utazgatnak Budapest utcáin. Szerencsére tényleg szép napot fogott ki a stáb (Tóth György és Nagy Zsolt operatőrök), ami elengedhetetlen volt a szabadtéri felvételekhez. Hajnali három órakor kezdődött a munka a sminkeléssel (Barna Elza) és a különleges frizurák (Baráth László) megalkotásával. Öt órakor indult az első felvétel a Citadellától. A lányok a kocsijukkal egy speciális trélerre voltak felszerelve, amiről kameraállványok és lámpák lógtak ki – és így a vezetésre nem kellett ügyelniük, miközben haladt a konvoj. A nyugodt közlekedést erre az alkalomra felkért motoros rendőr (Bandi) biztosította, aki végig elől haladt és leállította a forgalmat, amíg a Fresh tovagurult.

Emiatt néha kisebb forgalmi dugók alakultak ki, különösen a Lánc-híd és az Andrássy út környékén, de szerencsére az autósok és a járókelők is megértőek voltak – különösen mikor meglátták a csinos lányokat.

Maga a klip – az utómunkák (Illés Gábor) végeztével – a Freshtől megszokott vidámsággal, különleges trükkjeivel és képi világával olyan lett, mint egy finom üdítőital.

Jó szórakozást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top