Egyéb

Coffein

Egy énekes színésznõ és egy zeneszerzõ énekes elhatározták, hogy zenekart alkotnak. Az elhatározást tett követte és 3 éve megalakult a COFFEIN. Ha belehallgatsz, feldob, nem hagy elaludni és kellemesen érzed magad tõle! Ez volt a cél, könnyed ám igényes produkció.




Erika, az énekesnő, rendkívül képzett, erős hanggal rendelkezik, amely nagyon sokoldalúan kerül kiaknázásra a produkcióban. Már gyerekkora óta foglalkoztatta a színpad és az éneklés, így zeneóvoda után zenei általános, majd gimnázium következett. Tizenkét évig énekelt kórusban és az iskola mellett hegedülni tanult. Ő egyébként civilben színésznő, a békéscsabai Nemzeti Színház művésze. A csinos lány imádja a macskákat, kedvenc étele pedig a palacsinta.





Az 1976-ban született Géza zenész családból származik, sokáig édesapja zenekarában dobolt, de később a szintetizátorok és a lemezjátszók megbabonázták és dj-ként kezdett dolgozni, valamint otthon saját zenéket szerezni. Sok éves „sufnizenélés” után érezte úgy, hogy a produkció már elég érett ahhoz, hogy igazából kiálljanak a nagyközönség elé. Géza hobbija a horgászás, az utazás, szeret főzni és jókat beszélgetni.

Első kislemezük a Trópusi Nyár még a forróság és a tenger jegyében született, de hamarosan az album is megjelenik, ahol a gyorsabb dalok mellett helyet kapnak a lassabb és őszies hangulatú felvételek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top