Egyéb

Náksi VS Brunner – Sunshine

NÁKSI és BRUNNER eddig a 2-es szám bûvöletében élt, de a napokban szakítottak ezzel a hagyománnyal több szempontból is. Vagy mégsem?




Közös albumuk, most nem a már jól bevált Club Sandwich címet kapta (azt meghagyják őszre), hanem a nyárhoz méltóan SUNSHINE fedőnéven jelentkezett. De hogy a kettes számhoz való ragaszkodás is megmaradjon, az album kétféle borítóval kerül a boltokba, egy a lányok, egy a fiúk örömére. A tartalom természetesen ugyanaz. Ilyen csavar még nem volt a magyar albumok történetében, remélhetőleg mindenki érteni fogja a poént… Tehát 1 új mixalbum, 2 borítóval.

A lemez szlogenje “kemény nyár elé nézünk…” és ez nem csak a rengeteg nyári fellépés miatt található az albumon, hanem a tartalom miatt is. A mix első fele a dj párostól a bulikon már megszokott húzós, de nagyon vidám handbag hangzást produkálja a Paffendorf, Klubbheads, Warp Brothers, Aquagen, Brooklyn Bounce, Cosmic Gate Voodoo & Serano segítségével, a lemez második fele pedig trance, a könnyebb de igencsak színvonalas kínálatból – Mauro Picotto, Fragma, Ian van Dahl, Future Breeze, Delirium, Liquid, Energy 52, CJ Stone.





A lemezen van pár igencsak izgalmas dolog, mint például a The Underdog Project – Summer Jam c. slágerének Náksi Vs Brunner Hard Summer remixe, amely az egész világon megjelenik a nyár folyamán. Ez az első eset a “zenebizniszben” hogy magyar előadó vagy remixer éppen aktuális top slágerhez nyúlhatott és az meg is jelenik. Saját mixet készítettek továbbá a Zombie Nation -Krenkraft 400 c. dalából valamint közreműködtek a Transident nevű új Magyarországról “Európába” induló produkcióban is. Természetesen saját felvétel is hallható az albumon, a Gyere velem egy kőkemény hangzású de kellemes énekbetéttel dúsított klubdal, amelyből hamarosan klip is készül. Náksi és Brunner a Sunshine mixalbumot élőben először május 19-én Budapesten a Citadella Clubban mutatta be.

A Sunshine részletes traclistája:

THE UNDERDOG PROJECT – SUMMER JAM (NÁKSI VS BRUNNER HARD SUMMER REMIX)
PAFFENDORF – RHYTHM & SEX (EXTENDED MIX)
ZOMBIE NATION – KERNKRAFT 400 (NÁKSI VS BRUNNER ZOMBIE MIX)
KLUBBHEADS – BIG BASS BOMB (FLEXX CLUB MIX)
COPYCAT – 2-2-2-2 (ORIGINAL MIX)
WARP BROTHERS VS AQUAGEN – PHATT BASS (WARP BROTHERS BASS MIX)
BROOKLYN BOUNCE – BASS, BEATS & MELODY (EXTENDED MIX)
VOODOO & SERANO – BLOOD IS PUMPIN’ (ORIGINAL MIX)
NÁKSI VS BRUNNER – GYERE VELEM (HARD CLUB MIX)
COSMIC GATE – EXPLORATION OF SPACE (ORIGINAL MIX)
MAURO PICOTTO – PROXIMUS (CLUB VIDEO)
FRAGMA FEAT. MARIA RUBIA – EVERYTIME YOU NEED ME (JAMX DE LENOS DUMMONDE REMIX)
TRANSIDENT – ARE YOU READY TO FLY (TRANSIDENT EXTENDED VOCAL MIX)
IAN VAN DAHL – CASTLES IN THE SKY (DE DONATIS MIX)
CJ STONE – SHINING STAR (CJ STONE CLUB MIX)
FUTURE BREEZE – MIND IN MOTION (ORIGINAL MIX)
DELERIUM FEAT. SARAH MCLACHLAN – SILENCE (AIRSCAPE MIX)
LIQUID – ORLANDO DAWN (SPACE BROTHERS REMIX)
ENERGY 52 – CAFE DEL MAR (NALIN & KANE MIX)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top