nlc.hu
Egyéb
George Harrison utolsó felvétele

George Harrison utolsó felvétele

A méltán népszerû Small World Big Band, Jools Holland és zenésztársai formációja megjelentettek egy nagyon kellemes hangzásvilágú albumot, melyen George Harrison legutolsó felvétele, a "Horse To Water" is hallható.




“Jools Holland’s Big Band Rhythm & Blues” címmel találjuk a mai naptól a lemezboltokban az albumot. Kétségkívül a legcsalogatóbb szám a Horse To Water.

Ezt a dalt George Harrison fiával, Dhanival közösen írta. Az album felvételeit tavaly ősszel rögzítették Angliában, ahol a lemez november 19-én jelent meg és rövid időn belül tarolt a TOP 20 slágerlistán.

Jools Holland, az angliai Squeeze nevű zenekar egykori tagja és BBC televíziós csatorna Later című showjának szerkesztő-műsorvezetője George Harrison mellett közösen énekel Eric Claptonnal, Van Morrisonnal, David Gilmourral, Stinggel, Sterophonics-szel, Paul Wellerrel, Sam Broiwnnal, Jamiroqoai-jal, Marc Almonddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top