Egyéb

In Da House 8

Itt a nagysikerû In Da House sorozat legújabb darabja! A Record Express ismét összegyûjtötte az év legmenõbb slágereit, valamint jónéhány új, már a listákat ostromló felvételt. A válogatásalbumon mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló dalt.





Néhány előadó az In Da House 8 albumról:

Iio:Rapture, The Ones: Flawless, Phats&Small: Change, Sylver: Forever In Love,) egészen a keményebb hangzású felvételekig (Blank &Jones: Nightclubbing, Future Breeze: TempleOf Dreams, DeeDee: Forever.






Sylver


A belga Sylver névre keresztelt popcsapat ezúttal Magyarországot hódítja meg a három fiatal tehetség. Az együttest Silvy és Wout Van Dessel alkotják, a háttérből Regi Penxten producer írányítja őket. Wout (27) évekig Dj-ként dolgozott- Számos kitűnő belga klubban játszott, de nemcsak hazájában, hanem a nemzetközi porondon is sikerrel szerepelt, többek közt Dél-Afrikában.

Kevés szabadidejében szívesen dolgozik saját otthoni stúdiójában, imád sportolni; kedvence a kosárlabda. Nagy álma, hogy eljusson egy NBA meccsre a Madison Square Gardenbe, New Yorkba.





A csapat másik tagja Silvy De Bie (20) már gyerekkorában megismerkedett a showbiz világával. Kilenc évesen, miután szerepelt egy tv-showban, felkerült a belga listákra is. Silvy hobbija, a legtöbb lányhoz hasonlóan, a vásárlás. Silvy és Wout az Illusion klubban találkoztak, ahol a fiú Dj-ként dolgozott. Amint Wout elkezdte csinálni a Turn the Tide c. számot, megkérte Silvyt, hogy ő adja hozzá a hangját. Az eredmény annyira hatásos lett, hogy elhatározták kiadják.

Az álmok hamar valóra váltak, hiszen a Turn the Tide óriási slágerré érett, s a sikeren kívül aranylemezt is hozott az együttesnek.
A hazánkban is megjelent lemez címe: Chances, melyen természetesen szerepel a Turn the Tide és a Skin, és a Forever In Love, mely a harmadik kiemelt dal az albumról.

További információ: sylversite.com





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top