nlc.hu
Egyéb
Winter Fresh

Winter Fresh

Igazi karácsonyi ajándékként lepte meg Wikit, Andit és Ágit a hír, miszerint 2001 december második hétvégéjén Párizsba utaznak.




A népszerű lánycsapatra az Interneten figyelt fel az angol Rapido TV társaság egyik producere, aki a Chanel-4 csatorna showműsorába keresett olyan fellépő együttest, amelynek zenéje és külső megjelenése is beleillik az extravagáns produkcióba.

A show Jean Paul Gaultier ötletéből született és legutóbbi sztárvendége Naomi Campbell volt.

A Record Express kiadó azonnal elkészítette az anyagot, és a 2000-es év Fresh kiadványait eljuttatta a TV társasághoz, akik a Felszárad a könny című dalt választották ki.





Az utazás és a produkció körüli szervezés a legprofesszionálisabb módon zajlott. Percre pontosan érkeztek a kísérők, a taxik, a négycsillagos szálloda a Francia Parlamenttel szemben, az Eiffel Toronytól 5 percre várta a Fresht. A franciákra nem a kedvesség a legjellemzőbb, és ebből ízelítőt is kaptak a lányok, amikor az első étteremben nem éppen az itthoni módon zajlott a kiszolgálás. Az angol stáb viszont szeretettel fogadta Wikiéket, és miközben a sminkes és a fodrász kezelésbe vette őket, a két fekete lányból és fiúból álló tánckar megmutatta az elkészített koreográfiát, ami természetesen tetszett mindenkinek.





Este tíz óra lett, mikor befejeződtek a munkálatok. Egy gyors vacsora, és az estét kicsit fáradtan a szálloda bárjában töltötték a lányok. A következő nap városnézéssel és természetesen vásárlással telt. Karácsony előtt Párizs ideális hely az ajándékok kiválasztásához!

Este indult vissza repülő, és egy különleges élménnyel a Fresh, hogy befejezze a következő album utolsó munkálatait, amelyből várhatóan 2002 februárjában jelenik meg az első kislemez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top