Egyéb

Te elhiszed?

Szerinted fontos a látszat? A ruha teszi az embert? Valamennyi alapja biztosan van a dolognak, hiszen már egy állásinterjún is mindent eldönthet, hogy nézel ki. És ti hogy láttátok ezt?




Sajnos társadalmi norma, hogy a külsőddel fejezed ki, hova tartozol, stb. Aki nem foglalkozik ezzel, és úgy öltözik, ahogy kedve tartja, azt általában fura bogárnak tartják (ha nem rosszabbnak). (Muixoneta)

A külső megjelenés igenis számit, de egy “gyenge szerkót” jól ellensúlyozhat egy kedves-közvetlen megjelenés. (tzsu1)





A lényeg a kellemes, természetes megjelenés, ami a személyiséggel harmonikus. (coty)

Lehet, hogy ez rossz, de én először a külső alapján ítélek. Utána elképzelhető, hogy megváltozik a véleményem az illetőről, de ez még nem sokszor történt meg velem. Általában már a külsőről jól ítélem meg az embereket. (netty2)





Nem a ruha teszi az embert, mégis nagyon sok ember képes nagyon sok pénzt elkölteni olyan dolgokra, ami ahhoz segíti hozzá, hogy valamilyen hiányosságát leplezze. És itt nem a testi hiányosságra gondolok… Az öltözködést sokan státuszszimbólumnak tekintik, a drága ruhák által akarnak azzá válni, amik sosem lesznek. Boldog és kiegyensúlyozott emberek. (Goldvike)

Szerintem mindenki számára egyfajta önkifejezés az, ahogy kinéz. (frey@)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top