Egyéb

Napi horoszkóp (05.17., péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nem várhatod el mindenkitől, hogy az összes felvetésedre boldogan bólogasson. Lehet, hogy csak nehezen tudod elfogadni, de néha másnak is lehet egy-egy jó ötlete. Szüleid között régóta komoly szakadék húzódik, és nem úgy tűnik, mintha ez hirtelen megoldódhatna. Ne ártsd bele magad a dolgukba, hiszen most nincs szükségük a segítségedre.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy megbeszélésen nagyon meggyőzően érvelsz egy általad jónak tartott terv mellett. Sokan lenyűgözve hallgatják a monológodat. Nagyon ügyesen manipuláltad a hallgatóságot, mert látványos érveid után már végig sem gondolják, hogy miben volt igazad és hol sántít a szöveg. Kedvesed nagyon örül sikereidnek, de egyre nehezebben viseli el, hogy csak nagyon kis részt kap az életedből.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Legszívesebben kifutnál a világból, minden fájdalmat és problémát magad mögött hagynál. Ezek szép álomképek, de vedd észre, hogy a valósághoz vajmi kevés közük van. Egyik barátoddal töltöd az estét, és nagyon sok érdekességet megtudhatsz Róla. Ne vedd félvállról ezt az alkalmat, hiszen ennyire vonzó emberrel már nagyon régen hozott össze a jó sors. Miért ne lehetne egy barátságból szerelem?

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Úgy érzed, mintha ez a hét sehogy sem akarna eltelni, azonban a mai nap eseményei mindenre rácáfolnak. Délutánra már úgy érzed magad, mintha a munkaidő semmire sem lenne elég. Nagyon későn bíznak meg egy feladattal, melyet nem lehet visszautasítani és ezzel te is tisztában. Persze eljátszol a gondolattal, hogy mi történne az ellenkező estben, de mégis igent mondasz. Cseppet se bánd ezt a döntést, hiszen nagyon sokat tanulhatsz a feladatból.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Munkatársaid összesúgnak a hátad mögött. Tisztában vagy azzal, hogy milyen pletykák keringenek Rólad, de igyekszel nem foglalkozni mindezzel. Ebben a helyzetben ez a legjobb, amit tehetsz, hiszen nincsenek a kezedben olyan érvek, amelyek meggyőznék a környezetedet. Hidd el, hogy minden csoda csak három napig tart, főleg akkor, ha nincs ami táplálja ezt a pletykát. Kétszer nehezen tudnak belekeverni egy ilyen mérvű hazugságba, nem?

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egyik barátod komoly segítséget jelent a számodra. Az utóbbi időben nagyon elszoktál attól, hogy elfogadd valaki önzetlen támogatását, így csak nehezen adod be a derekad. Mi lenne, ha ódzkodás helyett megpróbálnál inkább hozzászokni ehhez az új helyzethez és élveznéd a segítséget? Egy új feladat kapcsán számtalan kérdés merült fel benned, amire most senkitől sem kaphatsz választ.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy kedves Halak komolyan érdeklődik irántad. Valahol már régen számítottál arra, hogy ez bekövetkezik, csak nagyon féltél az esetleges következményektől. Legyél egy kicsit megengedőbb, hiszen most egy flört is sokkal jobb kedvre hangolna.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Főnököd egy új feladattal bíz meg. Tisztában vagy azzal, hogy az új kihívások egy egészen más személyiséget követelnének meg. Igyekszel minél jobban megfelelni az elvárásoknak, de valami hibázik. Tartasz attól, hogy az apró fekete pont miatt minden reményed romba dől. Ne izgulj, mert nem eszik olyan forrón a kását

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A ma esti összejövetel az egész napodat meghatározza. Szeretnél a legszebb és a legcsillogóbb lenni ezen az estén. Tudod, hogy többen pályáznak erre a címre, de ma mégis Neked van a legtöbb esélye. A belépő mesterien sikerül, senki sem tudja levenni rólad a szemét. Gratulálok, ma valóban a legjobb formádat hozod!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Senkiben sem akarsz megbízni. Ez persze azonnal szemet szúr a körülötted lévőknek, és egyáltalán nem örülnek annak, amit tapasztalnak. Lehet, hogy régebben jogosan védted magad a kollégáiddal szemben, de mostanra ez a helyzet megváltozott, Hidd el, hogy itt mindenki nagyon szeret és igyekszik tiszteletben tartani a véleményedet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Anyagi helyzeted a csőd felé közelít. Nem tudod, hogy ilyen helyzetben mihez kell kezdened, és ez minden mozdulatodon látszik is. Kérj segítséget azoktól, akik mindig melletted vannak. Lehet, hogy nem minden esetben értesz egyet a véleményükkel, de végső soron ők már átéltek néhány ilyen krízishelyzetet.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ebédre vagy hivatalos. Minden nagyon jól sikerül, de te végeredményben mégsem vagy elégedett. Egész nap egy számodra fontos hívásra vársz, de ez az utolsó percig nem érkezik meg. Azt már te sem hiheted el, hogy valami hirtelen közbejött?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top