nlc.hu
Egyéb
Francia utcabál

Francia utcabál

A legbehóverebb utcaparty Pesten, szögezzük le. Modern francia muzsikával a füledben végy egy falat helyszínen kapható kecskesajtot a szádba, hagyd, hogy zamata szétomoljon a szádban, egy pohár portóival dugózd le – és élvezd az életet.




2000-ben és 2001-ben nagy sikerrel (több mint 30000 fő részvételével) megrendezett utcabálok után a Francia Nagykövetség és a Francia Intézet ismét különleges, ünnepi programmal kíván megemlékezni a franciák nemzeti ünnepéről. Az utcabál színhelye idén is a Bem rakpart lesz. Ismert magyar zenészek szolgáltatják majd a muzsikát a kifejezetten erre a célra készülő, párizsi hangulatot idéző díszletek között. És a hagyományokhoz híven természetesen lesz tűzijáték is, melyet sötétedés után a Dunaparton tekinthetnek meg.





A zenés műsort megelőzően utcai színielőadást láthat a közönség magyar művészek előadásában. A zenei programban a legkülönfélébb stílusokat képviselő magyar sztárok lépnek fel, így minden korosztály megtalálhatja majd a számára kedves zenét: ki-ki táncolhat kedve szerint keringőt, rappet vagy körtáncot, de rock’n rollozhat is.

Rendező: Alföldi Róbert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top