Egyéb

Menjen világgá – a SuperShoppal!

Érdekli a világ ezernyi csodája? Tudja már, merre indulna,ha minden akadály nélkül tehetné? Talán a karibi tengerpartok lágy homokja csábítja? Vagy inkább a Szaharában utazna egy teve hátán ringatózva?




Szeretné végigkóstolni a Kelet varázslatos ízeit? Szeretne a kenguruk és koalák földjén bóklászni? Vagy Európa nagy múltú látnivalói csalogatják? Valami egészen más ötlete támadt? Valósítsa meg!

SuperShop kártyabirtokosként már tapasztalhatta, hogy velünk minden vásárlásnál nyer. Most még egy káprázatos nyereménnyel kecsegtetjük. Álmai megvalósulhatnak, s ehhez csupán három SuperShop-partnernél kell október 1. és december 8. között 80-80, azaz összesen 240 pontot összegyűjtenie, és máris részt vehet sorsolásunkon.

Nyerjen kétszemélyes földkörüli utazást 2 millió Ft értékben! Vegyen részt Ön is sorsolásunkon!

Gyűjtsön össze SuperShop kártyájával október 1. és december 8. között 3 különböző SuperShop partnernél 80-80 pontot, azaz összesen legalább 240 pontot. Amennyiben teljesíti a feltételt, automatikusan részt vesz sorsolásunkon, anélkül, hogy Önnek bármit is be kellene küldenie.

A SuperShop program intelligens informatikai rendszere ugyanis lehetővé teszi számunkra, hogy regisztráljuk a pontgyűjtéseket és kisorsoljuk a nyerteseket.





Ha nem Ön nyeri a fődíjat, akkor is utazhat velünk, hiszen számos további értékes ajándékkal várjuk.

2. díj: 100 000 Ft értékű bőröndkészlet
3. díj: 50 000 Ft értékű útikönyv-csomag

Emellett 50 db 10%-os kedvezményre jogosító utazási utalványt is kisorsolunk a feltételeket teljesítő kártyabirtokosaink közt. (Az utalvány értéke maximum 10 000 Ft)

SuperShop kártyával csak nyerni lehet. De ne feledje, ezúttal élete egyik legnagyobb élménye a tét!

További információval ügyfélszolgálatunk (06-1) 203-4516-os telefonszámán és a www.supershop.hu internetcímen várjuk.

A sorsolást 2002. december 20-án, közjegyző jelenlétében tartjuk. A nyerteseket postán értesítjük, illetve a téli SuperShop magazinban is közzé tesszük a nevüket.


A Ptk. 1959. évi IV. 685. § (2) szerint a játékban nem vehetnek részt a SuperShop, az OMV, a Plus, a Kaiser’s, az OBI, a Magyar Könyvklub, a Skála és a Centrum áruházak alkalmazottai és hozzátartozóik. A nyeremények készpénzre nem válthatók!

Ilyet is csak a SuperShop kínál Önnek.


További hasznos információkért keresse a SuperShop Magazint az eladáshelyeken.








További információ a SuperShop-ról:
www.supershop.hu



A SuperShop program partnerei:





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top