Egyéb

A misztikus tizenegyes

A tizenegyes szintén a mesterszámokhoz tartozik, s mint olyan, misztikus, nem evilági tulajdonságokat is hordoz.





A tizenegy – mint belső szám
(azaz nevünk magánhangzóinak összege)

A tizenegyes a Neptunhoz – a túlvilág kapujához – tartozik. A misztikusok szerint a neptuni emberek médiumok: különleges fülük, szemük, orruk van a nem evilági dolgokra. Hétköznapian szólva: rendkívüli ihletettségűek – sok nagy művész, zeneszerző vagy festő belső száma a tizenegy.







A tizenegy – mint külső szám
(azaz nevünk mássalhangzóinak összege)

A tizenegyes „túlvilági köddel” vonja be viselőjét. Titokzatos, megfejthetetlen ember – s épp ezért nagyon izgalmas. Gyakran többet feltételeznek róla, mint amire képes. Az emberek félnek tőle és csodálják, megfoghatatlan hatással van mindenkire.







A tizenegy
– mint sorsszám
(azaz teljes nevünk összege)

A tizenegyes sorsként valami nem hétköznapi, szokatlan életet jelent. Gyakran vallási szekták, titkos csoportok, különleges tömörülések tagja. Ha művész, biztosan kora „underground” képviselője – bármit is alkot, az „halandó” érzékszervekkel felfoghatatlan.







A tizenegy – mint életszám
(azaz születési dátumunk összege)

A tizenegyes tanulsága szerint „az igazság odaát van”. Nem csak az „egyszer élünk” vagy a „hiszem, ha látom” hozzáállásnak van létjogosultsága. Bízzunk a megérzéseinkben, higgyünk a jeleknek, kövessük a belső hangokat. Nem baj, ha a többség mást mond: a hit magánügy – kezeljük hát annak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top