Egyéb

A szerencsés hatos

Valószínûleg ez a szerencsejátékosok kedvenc száma. De akiknek számmisztikailag "jutott" a hatos, az sem panaszkodhat. Hogy miért? Mindjárt kiderül.

A hat – mint belső szám
(azaz nevünk magánhangzóinak összege)





A hatos a szépség, a harmónia, a művészetek száma. Ritka szerencse, ha valakinek ez a szám határozza meg belső világát: nyugodt, békés ember, aki a legapróbb dologban is örömöt talál.
A szeretet motiválja, élvezi az életet, derűs és optimista. Rajong a természetért, a szép tájakért, szereti az állatokat. Nagyon sokat jelentenek számára az érzelmek – egyetlen dolog rendíti meg: a magány. 







Stohl András külseje hatos: sármos, szeretetreméltó

 
A hat – mint külső szám
(azaz nevünk mássalhangzóinak összege)

A hatos külső gyakorta valódi szépséggel párosul: „viselőjéből” árad a derű és a harmónia. Melegszívű, együttérző ember, ezért sokan keresik társaságát. Nem ritka, hogy valamilyen (előadó)művészi tehetséggel is megáldott: kiváló színész, énekes vagy éppen – gyönyörű alakja miatt – sikeres modell. Ám ha pályáján nem is, a mindennapi életben egészen biztosan „beveti” bájait.


A hat – mint sorsszám




(azaz teljes nevünk összege)

A természetet, a művészeteket, a szépséget hozza el életünkbe. Hivatásunkat is ehhez kapcsolódva választjuk: jó példa a „hatos pályákra” az erdész, a művészettörténész, a lakberendező vagy éppen a sminkes. Ám nemcsak munkánk során, de mindennapi életünkben is főszereplő a harmónia: környezetünket igényesen választjuk meg, rendezett családban, barátok közt, szeretetben élünk.


A hat – mint életszám




(azaz születési dátumunk összege)

A hatos – stílusosan – szép feladat. Arra tanít, hogy megleljük az apró csodákat, gyönyörködni tudjunk egy virágban, képesek legyünk szeretni, adni és elfogadni, örülni és örömet okozni. Éljünk a mában, élvezzük a percet, ne kergessünk hiábavaló álmokat. Annyi szépség vesz körül minket minden pillanatban: tanuljuk meg azt becsülni, ami éppen van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top