Egyéb

A törekvõ hármas

A "hármasok" vezetésre termettek, ambíciózusak és sikeresek, a modern kor emberei.

A három mint belső szám
(azaz nevünk magánhangzóinak összege)

A hármas számot általában szerencsésnek tartják: a cselekvőképesség, a hatalom, a gazdagság szimbóluma. Ha „hármas bensővel” rendelkezünk, önérzetesek és büszkék vagyunk. Erős ambíciók vezetnek minket, tudjuk, mit akarunk, és teszünk is érte. Vezető pozícióra törekszünk, meggyőződésünk, hogy sikerre születtünk – és képesek vagyunk ezért keményen dolgozni.






Ákos, a népszerű énekes külső száma 3-as: törekvő és sikeres ember



A három – mint külső szám
(azaz nevünk mássalhangzóinak összege)

Hármasként törekvő embernek látnak minket mások. Olyannak, aki folyton képzi magát, és bármit megtesz, hogy előbbre jusson a ranglétrán. Hatalmunk, tekintélyünk van mások fölött, s ezzel szívesen is élünk. Szeretünk okoskodni, néha hencegünk, de nem lehet minket sarokba szorítani – felkészültek, naprakészek vagyunk, és a szerencse is a mi oldalunkon áll.


A három – mint sorsszám
(azaz teljes nevünk összege)

Sorsunk középpontjában a siker áll. Biztos egzisztenciára törekszünk, fontos számunkra a karrier – és legtöbbször el is érjük, amit kitűztünk. Sokat tanulunk, tanítunk, hiszünk a tudás, a törvény, az igazságszolgáltatás erejében. Szerencsés, ha joggal vagy politikával kapcsolatos pályát választunk – de bármibe is fogunk, az legtöbbször arannyá válik a kezünk között.






A három – mint életszám

(azaz születési dátumunk összege)

A hármas szám – mint feladat – jelentése kicsit hasonlatos a szólás tanulságához: jó pap holtig tanul. Ne restelljük felülbírálni magunkat, legyünk nyitottak, igazságosak, tanuljunk hibáinkból. A hatalom kétélű fegyver: magunk ellen fordítjuk, ha visszaélünk vele. Ne akarjunk többet, mint amire valóban szükségünk van, ne szaladjon el velünk a ló – maradjunk mindig józanok és tárgyilagosak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top