Egyéb

Szívszaggató okból hordta 20 éven keresztül ugyanazt a pólót az apa

Egy 24 éves Twitter-felhasználó a napokban, egy véletlennek köszönhetően tudta meg, hogy édesapja miért hordta 20 éven át ugyanazt a pólót.

„Sose értettem, miért nem vesz az elrongyolódott póló helyett egy újat. Vagy többet” – kezdte megható Twitter-posztját a 24 éves japán lány, Ria, majd hozzátette, úgy emlékszik, gyerekkorában a póló többször elszakadt édesapján, de ő ennek ellenére sem vált meg a ruhadarabtól. „Inkább órákat pepecselt azzal, hogy megvarrja.

Ria elárulta, sosem merte megkérdezni édesapját, miért ragaszkodik az elrongyolódott, zöld pólóhoz, de végül úgy alakult, hogy nem is kellett. „A minap a nagypapám házában takarítottam, és az egyik fiókban találtam néhány megsárgult fotót a szüleimről” – írja a lány.

A képek röviddel a házasságkötésük után, a nászútjuk alatt készült, apámon pedig ugyanaz a zöld póló van, amit még most is hord” – magyarázta a lány, majd hozzátette, amikor meglátta a képeket, rájött, hogy édesapja így, a pólóval emlékezik minden áldott nap feleségére, akit 18 éve veszített el.

Miután a fiatal lány posztja vírusszerűen terjedni kezdett, Ria a Buzzfeed Newsnak elárulta azt is, hogy édesanyja halála után édesapja, aki most a 60-as éveiben jár, sosem házasodott újra. Ehelyett életét Ria és a kisöccse nevelésének szentelte.

Olvass még többet a házasságról az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top