Egyéb

Rubint Réka tudja, mi a jó házasság titka

Rubint Réka nem rejti véka alá boldogságát. Legfrissebb Facebook-posztja is erről árulkodik, sőt arról is, mi lehet a jó házasság titka.

Rubint Réka és Schobert Norbi meggyőző párost alkotnak, a szerelmük talán az egyik legbiztosabb lábakon álló kapcsolat a magyar sztárvilágban. A páros a napokban követőik legnagyobb örömére nosztalgiázott egy kicsit, és megosztottak egy 16 évvel ezelőtt készült közös fotót is, íme:

 

rubint réka schobert norbi instagram

Kép forrása: Instagram

Réka legfrissebb Facebook-posztjából derül ki, hogy Norbival most megszöktek néhány napra a kötelességek elől, hogy kettesben romantikázzanak kicsit. A posztból kiderül az is, hogy Réka tudja a hosszú és boldog házasság titkát, amit meg is osztott követőivel.

„Elszöktünk 2 napra, csak mi ketten, mert kellenek az ilyen napok! Ez a hosszú házasság egyik tuti titka… és persze sok-sok minden más. A lényeg az, hogy figyeljetek egymásra és a szerelmetekre! A tűzre, amely a kapcsolat elején oly hevesen égett” – írta Rubint Réka.

Szerinted is ez a hosszú házasság titka? Írd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top