Életmód

Színészkurzus profikkal

A legnagyobb hazai színész- és modellügynökség színészkurzust indít Budapesten. Jelentkezz te is ha tehetségesnek érzed magad! Most elõtted a lehetõség!





Az utóbbi évek tapasztalata, és valószínűleg nem lesz ez másképp a következőkben sem, az, hogy a modell- és színészpalánták számára egyre kevésbé csak a külső, vagy a fotogén arc számít. Sokkal inkább az érdekel egy esetleges megrendelőt, hogy egy-egy improvizálandó helyzetgyakorlatot vagy szöveget hogy adnak elő, játszanak el a válogatásra behívottak. Ráadásul mindezt a kamera szemszögéből. 

Az erre figyelő, megfelelően felkészítő oktatás hiányzik a színitanodák, színistúdiók, modelliskolák koncepciójából. Az iskola ezt a hiányt szeretné pótolni, méghozzá klasszikus színészmesterség, beszédtechnika, színpadi mozgás és táncórákkal, szereplőválogatásra való felkészítéssel, gyermekeknek drámapedagógiai személyiségfejlesztéssel. Az órákat neves rendezők, színészek tartják.

A foglalkozások hétvégén vannak. A kurzus rendezőknek, filmeseknek, fotósoknak, producereknek tartott bemutatóval zárul.


A kurzus négy hónapos, díja 7500 Ft/hó, összesen 30000 Ft.

Érdeklődni, jelentkezni hétköznaponként 10-16 óráig a 457-1119, 453-2428, 453-2481, 06-30-919-4214-es telefonszámon, vagy a III. ker. Hajógyári-sziget 131. ép. I. em. 10. szobában, e-mailen a: hollywood@hollywoodcast.hu címen lehet.

Jelentkezési határidő: szeptember 10.
Az oktatás szeptember közepétől indul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top