Életmód

Szemhéjpúdereket teszteltünk

Az õsz idén is a meleg színek megannyi árnyalatával kápráztat el minket. Neked sem kell lemondanod arról, hogy a színorgia részese légy – szemhéjpúdertesztünk rengeteg szezonális újdonsággal varázsol el.





L’Oréal Paris ColorAppeal TrioPro – Powder Duo + Highlighter






Árnyalat:
309 Rose Mauve.
 


Csomagolás/dizájn: Egyszerű, ám annál praktikusabb csomagolás, kézre álló, könnyen felpattintható fedéllel.

 

Állag: Krémes, lágy, selymes, diszkréten csillogó. Két gyönyörű színű  szemhéjpúdert és egy fényesítőkrémet találsz benne, egyszóval mindent, ami egy mesés babasminkhez szükséges.


Felvitel, kenhetőség: A dobozban található ecset és applikátor megkönnyíti a felvitelt. A festéket könnyen fel lehet vinni, nem csomósodik, a fényezőréteg is szépen elkenhető a púderrétegen.

 





Tartósság:
Egész nap kitart, tartós.

 

Megjegyzés: A legszexisebb darab, abszolút kedvencünk volt, mert bárhová magunkkal vihetjük, a legkisebb női táskában is kényelmesen elfér, ráadásul nem kell külön ecsettel bajlódnunk, hiszen az itt szériatartozék. A púdertrió egyik rétege egy fényes réteget visz a szemre, így jó hasznát veheted egy esti buli vagy randi előtt.  

Ár: 2399 Ft

Osztályzat: 5*







Pupa Zoo-oh! Dog Make-up kit






Árnyalat:
Bár sehol nem jelzik a csomagoláson, a szemhéjpúder része halványlila, de érdemes alaposan körülnézni, mert ugyanazt az állatkát többféle színben is megkaphatod.
 



Csomagolás/dizájn: Állati aranyos, kiskutyát formázó műanyag szett, ami a fejrészben található szemfesték mellett két gyönyörű szájfényt is magában rejt, ráadásul sminktükör is van benne. Kétségkívül a legkedvesebb darab.


Állag: Szilárd, kemény, kevésbé krémes, diszkréten csillámos.

 

Felvitel, kenhetőség: Az ujjaddal nem tudod felkenni, annál keményebb állagú. Mi applikátorral vittük fel a szemhéjra – picit talán nehezebb volt egyenletesen eloszlatni, mint a krémesebb állagú festékeket.

 

Tartósság: Nem a legintenzívebb szemfesték, de alapozóval tartja magát, nem kopott a csillogás.

 





Megjegyzés:
Mivel gyárilag nem mellékelnek hozzá applikátort, az ujjaddal meg nem tudod felkenni, ez a termék inkább otthon használható. Különleges formája is emellett szól – táskában könnyen elmozdulnak a különféle „állatalkatrészek”, így nem célszerű magaddal hordani.
Tipp: Az idei kollekcióban találsz rénszarvas-, oroszlán-, malacka-, egérke- és krokodilfigurát is – a bájos állatkákból remek karácsonyi ajándék válhat.

 

Ár: 3000 Ft

 

Osztályzat: 4/5


 





Max Factor Colour Perfection Duo Eyeshadow







Árnyalat:
430 Shooting Star.

 


Csomagolás/dizájn: A kétágyas szemhéjpúder klasszikus műanyag szettben kapható, tetejét könnyen kipattinthatod és visszazárhatod.

Állag: Nagyon kellemes állagú, finom, selymes tapintású púder.

 

Felvitel, kenhetőség: A különlegesen finomra őrölt port a mellékelt applikátorral szépen, egyenletesen felkenhetjük a szemre, pofonegyszerű vele dolgozni. A világosabb árnyalatot kend a szem belső zugába, illetve a szemöldökvonalad alá, a sötétebbel árnyékold a külső zugot, és kontúrozd a szemed alsó vonalát, s máris kész a csinos partismink.

 

Tartósság: Az egyik legjobb minőségű termék, nagyon hosszan a szemhéjon marad, nem pereg le, nem maszatolódik el, nem rakódik le a szemráncokba. 
 

Megjegyzés: Mivel nagyon jól záródik a dobozka, nyugodtan magaddal hordhatod a neszesszeredben. Bátran használhatod a hétköznapokra, de ha adsz hozzá egy kis fekete kontúrt, pillanatok alatt alkalmi sminket varázsolhatsz belőle.

Ár: 2119 Ft

 

Osztályzat: 5





Avon Beyond Colour hármas hatású szemhéjfesték

 






Árnyalat:
Lace.

 


Csomagolás/dizájn: Praktikus, formabontó, szempillaspirálra emlékeztető csomagolás. Akkorka, mint egy toll, bárhol elfér, ráadásul a kupakja egyben applikátor is, így mindig nálad lehet.

Állag: Fura, nem a szokványos szemhéjfestékállag, inkább hasonlít korrektorra vagy krémpúderre.

 

Felvitel, kenhetőség: A krémes állagú szemhéjfestéket a kupakkal (ami egyben az applikátor) tudjuk felvinni. A felvitel után azonnal púderré változik a szemhéjon, de akkor fog igazán szépen elkenődni, ha az ujjunkkal kicsit még rádolgozunk, elegyengetjük a krémet, különben nem teljesen egyenletes, és megül az apróbb ráncokban.

Tartósság: Tartós, a púderes állag fixen fent marad egész nap.

 

Megjegyzés: Ez az árnyalat nagyon szép alapszínt ad, de érdemes egy sötétebb színnel kombinálva használni, mert önmagában túl halovány. Alapozásnak viszont tökéletes.


Ár: 1799 Ft 

 

Osztályzat: 5






Astor Color Vision Eyeshadow, egyrészes szemhéjpúder, Coty





Árnyalat:
135 – barna.

 


Csomagolás/dizájn: Helyes, pici műanyag doboz, amire ugyan direkt terveztek egy nyitást megkönnyítő zárat, mégsem nyílik egykönnyen – picit harcolni kell vele.


Állag: Finom, jó állagú, enyhén csillámló púder.

 

Felvitel, kenhetőség: Szépen lehet vele dolgozni, mindössze egyetlen apró szépséghibája van a dolognak – a szemhéjpúder felszíne nem egyenletes, hanem párnás, ami kicsit megnehezíti az applikátor munkáját, de azért nem vészes.

 

Tartósság: Szép, tartós színe van, nem kopik le. 

 

Megjegyzés: Az alacsonyabb árkategóriájú termékek között jó minőséget képvisel. Nappali sminknek is tökéletes – az aranyló barna visszafogott, természetes hatást kelt.

Ár: 999 Ft

 

Osztályzat: 4

 





Miss Sporty Sheer Shine eye gloss, szemhéjfény, Coty







Árnyalat:
001 pinkie pink.




Csomagolás/dizájn: Apró műanyag tégely lecsavarható tetővel.


Állag: Krémes, fénylő, síkos, ajakbalzsamra emlékeztet.

 

Felvitel, kenhetőség: Akár ujjunkal is szétkenhetjük, ha nincs kéznél applikátor, könnyű vele dolgozni.

 

Tartósság: Kevésbé tartós, de bármikor felkenheted a szemedre.

 

Megjegyzés: Nem kifejezetten a szemhéj színezésére szolgál, inkább szexi, málnafényű csillogást ad a szemnek. Icipici mérete miatt mindig nálad lehet.

Ár: 469 Ft

 

Osztályzat: 3 







Dream Mousse eyecolor, Maybelline New York, L’Oréal






Árnyalat:
07 Charme de Parme, Divine Lilac.




Csomagolás/dizájn: Semmiképp nem nevezhető hagyományosnak a csomagolás – pici, trendi, lecsavarható műanyag fedeles üvegtégelyben kapható.


Állag: Ez sem nevezhető hagyományosnak, tényleg hasonlít a névadó mousse-hoz – kinézetében és állagában is. Habszerű, nagyon könnyű, könnyen szétkenhető szemhéjfesték. A színe nem túl domináns, nem annyira erős lila, mint a dobozban, sokkal inkább csillámló, jól kiemeli a tekinteted.

 

Felvitel, kenhetőség: Akár ujjbegyünkkel is felvihetjük, ha nincs kéznél applikátor, szépen elkenhető, nem nehéz vele dolgozni.

 

Tartósság: Sokáig ugyanolyan tündöklő marad, mint amikor felkentük.

 

Megjegyzés: Az üveg miatt súlyra picit nehéz, bár ez csak a többi termékhez képest szembetűnő – azért nyugodtan dobd be a neszesszeredbe!

Ár: 1649 Ft

 

Osztályzat: 5

 





Yves Saint Laurent Ombres Quadrilumiéres, 4 colour harmony for eyes






Árnyalat:
2 Lavande. 

 



Csomagolás/dizájn: Már-már zavarba ejtően elegáns, nagyon nőies, gyönyörű csomagolás. Könnyen kinyitható, sikkes kompakt, a fedélbe rejtett sminktükörrel.


Állag: Nem annyira krémes állagú, de szépen elkenhető. Diszkréten csillámló színek.

 

Felvitel, kenhetőség: Az applikátor segítségével egyenletesen eloszlatható a púder.

 

Tartósság: Nem kopik le, tartós színek.

 

Megjegyzés: Praktikus szett ecsettel és tükörrel, így mindent egy helyen megtalálsz, ami a tökéletes smink elkészítéséhez szükséges.

 

Osztályzat: 5






BeYu Eye Shadow 

 





Árnyalat:
375.

 



Csomagolás/dizájn: Az egyik legmasszívabb műanyag doboz, könnyen nyílik és jól záródik.


Állag: Krémes, nagyon finom, selymes, csillámló.

 

Felvitel, kenhetőség: Ecsettel nagyon szépen felvihető, könnyen elkenődik, álom vele dolgozni.

 

Tartósság: Nagyon intenzív, estére sem kopik le.

 

Megjegyzés: Az egyik legszebb színű szemfesték a kipróbáltak közül – tényleg olyan színű, mint a dobozban, és nagyon tartós.

Ár: 1790 Ft

 

Osztályzat: 5*

 

 





Avon Perfect Wear szemhéjfesték
 





Árnyalat:
 Grape – szőlő.


Csomagolás/dizájn: Lecsavarható kupakos, rúzsra emlékeztető műanyag ceruza.



Állag: Lágy, krémes állagú.

 

Felvitel, kenhetőség: Ceruzaként használva működik, végig kell húznod a szemhéjon. Nem olyan egyszerű, mintha applikátorral dolgoznál, picit rá kell segíteni az ujjadal, mert nem kenődik el túl könnyen.

 

Tartósság: Tartós, egész nap megmarad.
 
Ár: 1499 Ft 

 

Osztályzat: 4







Artdeco eyeshadow







Árnyalat: 396. 

Csomagolás/dizájn: Mágneses rögzítővel ellátott icipici tálkákban kapható egyesével, de érdemes beruházni egy ún. Beauty Boxra is, amibe egy mozdulattal bepattinthatod az általad tetszőlegesen kiválasztott színeket. Többféle kiszerelésben is megveheted.

Állag: Hihetetlen jó állagú, krémes, lágy szemhéjfesték.

Felvitel, kenhetőség: Nagyon finom porból készült, szépen elkenhető, nem ül meg az apró ráncokban, és megtartja szép, intenzív színét.

Tartósság: Tartós, egész nap hordható sminket készíthetsz vele, nem fog leperegni vagy elmaszatolódni.

Megjegyzés:
Rengeteg (közel 100!) szebbnél szebb árnyalat közül válogathatsz, matt és gyöngyházszínekben egyaránt.

Ár: 1390 Ft 


Osztályzat: 5*





Extra tipp – tökéletes smink egész nap







A leggyengébb szemhéjfesték is tartóssá varázsolható az Artdeco szemhéjpúder alapozójával, mert megnöveli a festék tapadási képességét. Kend fel a szemhéjadra – akár az ujjaddal –, és már mehet is rá a szemfesték.

Tartósság: Egész pici  tégelyben kapható, mégis iszonyú hosszú ideig kitart.

Ár: 1890 Ft
 


 








 • Üzletlista •
L’Oréal – drogériák, hipermarketek
Pupa – Marionnaud parfümériák
Max Factor – drogériák, hipermarketek
Avon – tanácsadónőktől
Astor – drogériák, hipermarketek
Miss Sporty – drogériák, hipermarketek
Maybelline – drogériák, hipermarketek
BeYu – Douglas parfümériák
Yves Saint Laurent – Douglas és Marionnaud parfümériák


Tipp: olvasd el szappantesztünket is! Klikk ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top