Életmód

15 nap az Activiával..

Nagy Tímea vagyok, 32 éves. Dolgozom, gyereket nevelek és igyekszem helytállni, mint feleség is. Az állandó rohanás, stressz, rendszertelen étkezések nagyon megterhelték a hasam. Gyakran akadoztak odabent a dolgok.

Ezmiatt aztán tele voltak kellemetlenséggel a mindennapjaim.

Már sokat hallottam az Activiáról, de eddig még sosem szántam rá magam, hogy levegyem a polcról és kipróbáljam. Most januárban viszont olvastam, hogy elindult egy program, amikor is kipróbálhatom a terméket 15 napon át, aztán ha nem vagyok elégedett, visszakapom az árát. Úgy gondoltam, hogy itt az idő, hogy tegyek egy próbát, hiszen semmit nem veszíthetek!

Már 5-6 nap után kezdtem érezni a hatását. Illetve pont az volt a jó, hogy egyszer csak már semmi kellemetlent nem éreztem. 15 nap Activia fogyasztás után megszüntek a problémáim, óramű pontossággal működik azóta is minden odabent.

Akkor ugyanis megfogadtam, hogy jobban odafigyelek magamra: rendszeresen étkezem és ebbe beletartozik, hogy mindennap egyek egy Activiát is.

Legyen az Activia a kiegyensúlyozott és változatos étrend része.

További információ a termékről: www.activia.hu

*A Danone Kft. felhívja a figyelmet arra, hogy a cikkben közzétett fogyasztói
levél tartalma kizárólag egy vásárlónk személyes véleményeit tükrözi, melyek pontosságáért, a leírt információ teljességéért vagy szakmai helytállóságáért ill. az ezekre visszavezethető közvetlen vagy közvetett károkért a Danone Kft. nem felel. Bármely döntése meghozatala előtt konzultáljon megfelelő szakértővel, mivel a cikkben közölt információk felhasználása kizárólag az Ön felelősségére és kockázatára történik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top