Életmód

Bársonyos simaság az első randira

Itt a tavasz. Tombolnak a hormonok. Mi pedig alig várjuk, hogy lángra lobbanjon bennünk a szerelem szikrája.

Sokkal nyitottabbak vagyunk egy új kapcsolatra, mint a hideg téli napokban. Szinte magunkba szívunk minden egyes elismerő pillantást. A férfiak pedig a pici miniszoknyák bűvöletében, biztosan el is halmoznak velük bennünket.

A nap minden egyes pillanatában arra kell törekednünk, hogy a legjobb formánkat hozzuk, mind fizikai, mind pedig szellemi fronton. Az első benyomás ugyanis tényleg nagyon fontos.

 

Fogadd meg tanácsainkat és biztos lehetsz benne, hogy már az első randid jól alakul!

 

Bársonyos simaság az első randiraLégy erotikus!

Az erotikus nő ismérve nem az, hogy tökéletes teste van, és gyönyörű „Barbi” arca, hanem az, hogy belső kisugárzásával és tökéletes ápoltságával szinte minden férfit a bűvkörébe von, még akkor is, ha azt gondoljuk róla, hogy nem is egy igazi szépségkirálynő. Ehhez pedig nem kell más, mint magabiztosság, és az, hogy érezd jól magad a bőrödben.

 

Kezdeményezz!

Amikor bízol önmagadban nincs szükséged arra, hogy megvárd, amíg a kiszemelt fiú kezdeményez, te is nyugodtan elindíthatod a beszélgetést, csak közben arra ügyelj, hogy ő mindvégig úgy érezze, ő volt az, aki megtette az első lépést.
A látszat legyen az, hogy ő a csábító.

 

Vegyél példát!

Bársonyos simaság az első randiraNem tudod, hogyan teheted magad vonzóvá? Nem bűn tanulni. Nézd meg hogyan viselkednek azok a nők, akikre felnézel, vagy lesd el öltözködési esetleg frizura ötleteiket. Vágass új fazont, tegyél melír csíkokat, vagy menj el a barátnőddel shoppingolni, és gyűjts be néhány új trendi ruhát.

 

Figyelj a fehérneműre!

Nem is hinnéd, mennyire másképpen viselkedsz, amikor az alsóneműd is tökéletes. Egy csipke együttesben nőiesnek és vonzónak érzed magad, míg egy sportmelltartó pamut bugyival inkább az edzőteremre emlékeztet.

 


A kevesebb több!

A sminked legyen visszafogott, szinte természetes. Egy leheletnyi szájfény, egy kis szempillaspirál és már készen is van az a kifinomult elegancia, amely ellenállhatatlanná tesz.

 

Felejtsd el a sportcipőt!

A sportcipő olyan, mint a sportmelltartó. Felejtős. Egy csinos nőies megjelenéshez válassz magasabb sarkú cipőt. Nem az a cél, hogy 12 cm-es sarokkal tipegj, és 5 perc múlva már járni se tudj, elég, ha csak 3-4 centivel emeli meg a lábad a cipő sarka. A hosszú láb hidd el vonzóbbnak mutat.

 

Legyen sima a bőröd, mint a bársony

Bársonyos simaság az első randiraAz ápoltság elengedhetetlen feltétele, hogy a bőröd legyen sima és érzéki.
A Gillette Venus Embrace borotvával elérheted a tökéletes hatást.
A különleges, 5 kontúrkövető pengéje egyenként igazodik a borotválandó felülethez, és elképesztően alapos borotválást végez a bőrön, valamint hosszantartó simaságot biztosít. Egyszer sem kell megismételni a borotválást ugyanazon a felületen! Így percek alatt bársonyos simaságot érhetsz el.
Billenő feje körbeöleli a vonalaidat, így tényleg eltávolít minden szőrszálat, keskeny kialakítású, puha, zselés anyagból készült markolata pedig biztonságos és kényelmes fogást biztosít, és nagyszerű irányíthatóságot tesz lehetővé még vizesen is.

 

Ha megfogadod tanácsainkat a férfiak vonzónak, kívánatosnak és ellenállhatatlannak fognak látni, és amikor megérintik bársonyos bőröd, tényleg nyert ügyed lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top