Életmód

Belehalt az első csókba

Egy tizennyolc éves lány összeesett és meghalt pár perccel azután, hogy megkapta első csókját friss szerelmétől.
 Belehalt az első csókba Olvass tovább!
A szex veszélyes üzem

A kissé szégyenlős, Jemma Benjamint újdonsült barátja, az egyetemista Daniel Ross csókolta meg egy randit követően, ám a fitt és egészséges Jemma rosszul lett és szerelme szemei előtt esett össze. A fiú a mentők kiérkezéséig próbálta életben tartani a lányt, de sajnos nem járt sikerrel. Az orvosok szerint nem is lehetett mit tenni: a szép, sportos tinédzser halálát a SADS (Sudden Adult Death Syndrome), azaz úgymond a bölcsőhalál felnőttkori verziója okozta.

David a következőképp emlékszik vissza az esetre: „Már randiztunk egy párszor, de egyelőre csak ismerkedtünk. Úgy volt, hogy egy bárba megyünk, de haza kellett ugranom a hitelkártyámért. Beszélgettünk, és a folyosón végre megcsókoltam. Amikor beléptünk a lakásba, Jemma leült a kanapéra, és akkor vettem észre, hogy a szemhéja le-lecsukódik, és elveszti az eszméletét.”
A fiú ezután egyből tárcsázta a mentőket, és a telefonon kapott útmutatás alapján igyekezett segíteni barátnőjén- sikertelenül.

A boncolás során nem találtak magyarázatot a hirtelen halálra. Minden huszadik szívleállással kapcsolatos haláleset látszólag ok nélkül történik: ezeket Sudden Arrhythmic Death Syndrome- nak, azaz hirtelen aritmiás halál szindrómának nevezik. A problémát az okozza, hogy a szívritmus zavarát követően egyfajta “elektromos zárlat” keletkezik a szervben.


Forrás: www.dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top