Életmód

Zéró szex, csak vékony legyek

A nők több mint fele inkább nem szexelne egy évig, csak vékony lehetne.
Zéró szex, csak vékony legyek Légy saját testsúlyod ura!

A megkérdezett nők 51 százaléka azt állítja, hogy feláldozná a szexet egy éven keresztül, ha cserébe vékonyak lehetnének. Egy új felmérés szerint a nők több mint fele az álomtestet részesíti előnyben a szerelmeskedéssel szemben. A maradék 49 százalék ellenben azt állítja, hogy inkább a szex és némi túlsúly – derült ki egy amerikai fitnesz magazin felméréséből.

A megkérdezettek 43 százaléka rendszeresen kihagyja az étkezést a karcsúság érdekében. és 39 százalék a gyorsdiéta híve. A kutatók azt is megállapították, hogy 30 százalék próbálta, de sosem ismételné meg még egyszer a celebek által ajánlott fogyókúrás módszereket, mint például Jennifer Aniston által favorizált a bébiétel-diétát és Gwyneth Paltrow léböjtkúráját. Az olvasók azt állítják, hogy az extrém diétáktól még éhesebbek lettek.

Az egészséges fogyáshoz napi 1500 kalóriát tartalmaznia kell az elfogyasztott ételnek, így heti 1-2 kg-t lehet fogyni. A tornagyakorlatokat sem szabad kihagyni: olyat kell választani, amit szeretsz. A szakemberek leginkább a futást vagy a spinninget ajánlják.

A megkérdezettek ötöde napi két órát edz, és a negyede levette a Facebookról a fényképét, mivel túl kövérnek találta magát rajta.

Forrás: dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top