Életmód

Formás feneket ígér az új fürdőruha

Fenekestül forgathatja fel a formás hátsók szerzéséről alkotott elképzeléseinket a Booty Suit, az első fenékvonalakat megemelő fürdőruha-kollekció. Készen állsz az idei fürdőruhaszezonra?
Csinos popsit ígérő fürdőruhát dobtak piacra Megtalálták a jojóeffektus ellenszerét

Piacra dobták Angliában a csinos popsikontúrokat ígérő, új technológián alapuló fürdőruhacsaládot. Az ausztrál úszóruha-specialista egy belső hálóréteggel és egy a természetes formákat gyengéden átölelő elasztoleszin nevű anyaggal bélelte fürdőruháit, ami segít a fenék vonalainak megemelésében.
Az eredetileg sportolóknak fejlesztett ruhadarab végül nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a profik mezőnyében, mert a megemelt hátsó rész fékezte az úszó sebességét a vízben. A fejlesztés azonban nem veszett kárba, nők ezrei profitálhatnak a kutatók felfedezéséből.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

A Zogg első ránézésre átlagosnak gondolható fürdőruhája 32 fontba – 10 000 forintba – kerül, és a bikiniszezon közeledtével nagy sikereket jósolunk neki.

Az elmúlt években itthon is egyre több újítás segíti a nőket vonalaik csinosításában. A botoxinjekcióknál és zsírleszívásoknál sokkal kíméletesebb és természetesebb szépülést tesznek lehetővé az alakformáló fűzőnadrágok, trikók és bugyik. Utóbbi már hazánkban is elérhető a nők számára. Pillanatok alatt akár több centiméterrel lehetünk karcsúbbak általuk.

A nőies homokórafazon pedig sosem megy ki a divatból, amíg Marilyn Monroe-kat és Jey Lókat hord a hátán a föld.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top